Arvostelussa Razer E-Go -sähköpyörä

Sähköpyörien suosio on kasvanut viime vuosina räjähdysmäisesti. Markkinoilla on monien eri merkkien sähköpyöriä useista hintaluokista. Vertailimme tässä aiemmassa artikkelissamme TOP 5 sähköpyörää naisille. Tässä artikkelissa arvostelemme Batavus Razer E-go -sähköpyörän sekä käymme sen ominaisuuksia läpi.

BATAVUS RAZER E-GO – SÄHKÖPYÖRÄ

Ominaisuudet

Razer E-go -sähköpyörä on varustettu tehokkaalla keskimoottorilla, joka auttaa pitämään sen hyvin tasapainossa. Se on dynaaminen, urheilullinen ja sopii sekä kaupunki- että maastoajoon. Pyörä on erinomainen valinta kardioharjoitteluun, sillä se kiihtyy nopeasti tarvittaessa ja sillä on vahva propulsio.

Razer E-go -sähköpyörässä on älykäs näyttö kolmella avustustasolla ja ohjelmia valittaessa järjestelmä laskee, kuinka pitkä kantama tulee olemaan. Näytön avulla näet myös nykyisen nopeutesi, keskinopeutesi sekä osamatka- ja matkamittarin.

Muita tärkeitä ominaisuuksia:
  • Ohjauspylvään säätö: Kuusikolo
  • Jalkatuki: Säädettävä tuki
  • Moottorin sijainti: Kampiosa
  • Näyttö: Yamaha LCD
  • Ohjausyksikön painike toimii walkassistina

Ulkonäkö

Razer E-go -sähköpyörä on väritykseltään tumma ja siinä onkin sekä mustan että harmaan sävyjä. Pyörässä on tarakka ja istuvuudeltaan pyörä sopii monen malliselle ja -kokoiselle pyöräilijälle. Pyörä on saanut hyvää palautetta ergonomiasta ja mukavasta istuvuudesta käyttäjiltään.

Tarkemmat tiedot

TuotemerkkiBatavus
Rungon koko53 cm
VaihdesarjaShimano Nexus 7
Paino20 kg
Sähkömoottori70 Nm
Max. ajomatka90 km
AkkuYamaha Li-ION
ValoDrivs av cykelns batteri
TakavaloKyllä
EtuvaloKyllä
SatulatolppaFast
SatulaSelle Royal

Tässä aiemmassa artikkelissamme kerromme, mitä kannattaa huomioida sähköpyörän valinnassa.