Hyvät lumikengät – vertailu

sisältää mainoslinkkejä

Lumikenkäily on laji, josta innostuvat monet liikkujat vauvasta vaariin! Lumikenkäilyssä yhdistyvät reipas ulkoilu, kaunis luonto ja liikkuminen. Vertailemme tässä artikkelissa erilaisia malleja ja autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi sopivat lumikengät. Klikkaa joko otsikkoa tai lumikengän kuvaa, niin pääset tutustumaan niihin vielä paremmin sekä vertailemaan niiden hintoja!

Lumikengät voidaan karkeasti jakaa kahteen päätyyppiin: Kokonaan komposiitista valmistetut lumikengät sekä erillisellä putkirungolla ja rungon ympärille viritetyllä kansimateriaalilla varustetut lumikengät. Kokonaan komposiitista valmistetut lumikengät ovat kevyitä ja vaivattomia kävellä, kun taas erillisellä putkirungolla ja rungon ympärille viritetyllä kansimateriaalilla varustetut kengät kantavat todella hyvin hangella. Tällä rakenteella valmistetut lumikengät saadaan helposti tehtyä suuriksi.

Edulliset lumikengät – Tubbs Flex RDG 24″

Käyttäjän painosuositus: 51-91 kg

Tubbs Flex RDG 24″ -lumikengät ovat edullisimmasta päästä oleva vaihtoehto! Ne ovat sopivasti joustavalla Torsion Deck -rakenteella varustetut Flex -lumikengät, jotka mukautuvat maaston muotoihin. Siteen säätövara riittää kengänkokoihin välillä 40-47. CustomWrap -siteet ovat helppokäyttöisellä BOA-kiristyksellä ja Flex Tail -takaosa auttaa askeleen rullaamisessa sekä luo kenkään iskunvaimennusta.

Naisten lumikengät – Tubbs Mountaineer 25 Women’s

Käyttäjän painosuositus: 54-91 kg sisältäen varusteet

Tästä erinomaiset lumikengät naisille kaikkiin maastoihin! Kun kenkä on säädetty sopivaksi, on siteiden lukitusmekanismi nopea ja helppokäyttöinen. Lumikengät sopivat kengän koolle 36-43. Python™ Heel Crampon – kärjen kynnet pureutuvat lumeen, kun kantaa nostaa. Rungossa yhdistyy jatkuva runkorakenne pidempään ja matalampaan nostoon, joka lisää kengän kelluvuutta pehmeällä lumella. Matalamman korkuinen kärki pakkaa lumen ja hännän nousu vähentää niveliin kohdistuvaa rasitusta. Siteet on helppo pukea ja riisuminen onnistuu vain vetämällä nauhasta. ActiveLift kannannostaja vaihtaa kengän asentoa nousuissa niin, että ne eivät kuormita liikaa akillesjänteitä tai pohkeita.

Hinta-laatu-suhteeltaan erinomaiset lumikengät – GV Winter Trail 9X29

Käyttäjän painosuositus: 36-77 kg polkujen ulkopuoliseen käyttöön

Näillä GV Winter Trail 9X29 -lumikengillä saat taatusti rahoillesi vastinetta! Kengät ovat hyvin kantavat ja tukevat. Siteet ovat luotettavat ja helppokäyttöiset. Lumikengissä on kevyt alumiinirunko ja Energy Saver Soft -saranointi päkiän alla. Entech -kansimateriaali kestää vaivatta jopa -50°C lämpötiloja. Lumikengissä on jääraudat pohjassa sekä kannassa ja poluilla niiden käyttäjällä ei ole painorajaa lainkaan – kantavuus riittää oikein hyvin!