Xiaomi älykello – vertailussa 3 mallia

Oletko harkitsemassa älykellon hankintaa? Älykellot ovat isossa roolissa oman hyvinvoinnin seuraamisessa ja treenin oikeaoppisessa kehittämisessä. Moni kokee saavansa liikkumisesta enemmän irti, kun voi seurata kellon avulla omaa treeniä ja kehittymistä. Nykypäivänä ominaisuudet älykelloissa ovat laajat, mutta kaikenlaiseen käyttöön löytyy hyviä ja laadukkaita vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa vertailimme Xiaomin valikoimaa. Teimme napakan listauksen ominaisuuksista, jotta sinun on helpompi tehdä juuri omaan tarpeeseesi sopiva valinta!

Xiaomi Amazfit GTR – klassinen malli

Tämä laadukkaista materiaaleista valmistettu kello on tyylikäs ja sopii aktiivista elämää viettävälle! Kellossa on digitaalisesta näytöstään huolimatta hyvin klassinen ilme, joten se sopii asusteeksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siinä on pitkä akunkesto, sää- ja lämpötilan seuranta, integroitu GPS ja kompassi. Kellossa on myös aktiivisuusseuranta, unenseuranta, sykemittari ja 12 erilaista urheilutilaa. Ominaisuudet ovat siis todellakin monipuoliset! Materiaaleja ja värivaihtoehtoja on monia, joten voit valita valikoimasta juuri omaan tarpeeseesi sopivan tyylin! Bluetooth -liitännän avulla voit yhdistää puhelimen kelloon ja seurata treeniä Amazfit -sovelluksen avulla. Bluetoothin ansiosta myös ilmoitusten vastaanottaminen ja musiikkitiedostojen käsittely onnistuu.

Xiaomi Amazfit GTS – tyylikäs näyttö

Tässä kellossa on iso ja kirkas näyttö – kevyttä alumiinirunkoa unohtamatta. Isosta koostaan huolimatta kello on todella tyylikäs! Hyvinvointia mittaavia ominaisuuksia löytyy laajasti sekä 12 erikseen asetettua urheilusovellusta. Muita ominaisuuksia kellossa on 24/7 sykemittaus, unenseuranta, kalorilaskuri, sää, puhelimen paikannus, Bluetooth -ominaisuudet ja erittäin hyvä akunkesto (14 vrk, ilman älyominaisuuksia jopa 46 vrk). Amazfit -sovelluksen käyttö on myös tämän kellon kohdalla mahdollista. Kellotaulussa näkyvät sovellukset on mahdollista asettaa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi, jolloin saat ominaisuuksista itsellesi tärkeimmät helposti esille! Herkullisia värivaihtoehtoja löytyy valikoimasta runsaasti, josta jokainen varmasti löytää omaa silmäänsä miellyttävän vaihtoehdon.

Xiaomi Mi Band 4 aktiivisuusranneke – perusvalikoiman tarjoava

Tässäpä näpsäkkä aktiivisuusranneke Xiaomin valikoimasta! Jos koet, että älykellojen ominaisuudet ovat omaan tarpeeseesi turhan laajat – tämä aktiivisuusranneke on silloin sinun valintasi. Ominaisuuksista tärkeimmät ovat unenseuranta, sykemittaus ja aktiivisuuden seuranta. Saapuvat puhelut ja viestit tuntuvat rannekkeessa värinänä. Akunkesto on pitkä – jopa 20vrk. Näyttö on aiempia Xiaomin malleja parempi ja ranneke on vesitiivis. Kaikin puolin hyvä ja edullinen valinta sellaiselle, jolle yllä luetellut ominaisuudet ovat omaan tarpeeseen riittävät! Käy lukemassa vertailumme TOP 8 aktiivisuusrannekkeista täältä.