Potkulauta – vertailussa TOP 5

sisältää mainoslinkkejä

Potkulauta on erinomainen kulkuväline esimerkiksi työmatkojen kulkemiseen. Vaikka potkulaudat ovat tulleet alun perin tunnetuiksi lähinnä lasten keskuudessa, ovat ne nykyään suosittuja myös aikuisien käytössä. Vertailimme tässä aiemmassa artikkelissamme TOP 5 sähköpotkulautaa. Jos kuitenkin perus potkulauta olisi sinulle mukavampi vaihtoehto, jatka tämän artikkelin lukemista. Vertailimme tässä artikkelissa Hudoran potkulautoja, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri omaan käyttöösi sopiva vaihtoehto. Klikkaa joko potkulaudan otsikkoa tai kuvaa, niin pääset vertailemaan niiden hintoja!

Lasten potkulauta – Hudora Flitzkids 2.0

Hudoran Flitxkids -potkulautamalli on turvallinen vaihtoehto lapsille. Siinä on kaksi rengasta edessä (halkaisija 12cm) ja yksi takana (halkaisija 10cm), joka tuo tasaisuutta potkulautailuun. Painoraja on 50kg ja siinä on kaksiosainen kitkajarru. Ohjaustanko on taittuva ja lauta on tukeva luistamattoman pinnan kera. Jalkatila on mitoiltaan noin 29x11cm ja lauta kokonaisuudessaan mitoiltaan noin 59x28x66cm. Potkulaudassa on ABEC 5 laakerit. Painoltaan potkulauta on 2,36kg ja ohjaustangon korkeus on säädettävissä 50-66cm välille.

Aikuisten potkulauta – Hudora Big Wheel Crossover 205

Tässä aikuiselle juhlaversio potkulaudasta sporttisilla vanteilla! Tanko on korkeussäädettävä ja laudassa on erinomaiset ajo-ominaisuudet 205 renkaiden ansiosta. Hudora Big Wheel Crossover 205 on nopea ja helppo taittaa kasaan. Laudan käyttäjän enimmäispaino on 100kg.

Isorenkainen potkulauta – Hudora Big Wheel Air 230

Hudora Big Wheel Air 230 on kestävä sekä laadukas potkulauta. Sporttiseen ulkonäköön kuuluu ilmatäytteiset 230mm renkaat alumiinivanteilla. Ohjaustanko on taitettava ja lokasuojat sijaitsevat sekä edessä että takana. Takana on myös kitkajarru. Väriltään Hudora Big Wheel Air 230 on valkoinen / hopea. Korkeus on säädettävissä 85-105cm välille. Kumikahvat ovat anti-shock ja olkahihna on säädettävissä. Potkulaudasta löytyy heijastimet sekä ohjaustangosta että dekistä. Laakerit ovat ABEC 5 kromia. Pituudeltaan lauta on noin 97cm ja leveydeltään noin 41cm. Jalkatilaa puolestaan löytyy noin 35x14cm alalta. Painoltaan Big Wheel Air 230 on 5,6kg ja max. kantavuus käyttäjälle on 120 kg.

Kokoontaitettava potkulauta aikuisille – Hudora Tour

Jos kaipaat potkulautaa jonka saa taitettua erittäin pieneen tilaan, on Hudora Tour ehdottomasti sinun valintasi! Hudora Tour -potkulauta pakkautuu erittäin pieneen tilaan (17 x 24 x 36.8 cm) ja se on kevyt kantaa mukana (paino 3,8kg). Laudan mukana tulee myös reppu, jossa on tilaa pienvarusteille. Tangossa on korkeudensäätö 70-97cm välille. Materiaali on laadukasta alumiinia ja vahvaa nylonia. Renkaat ovat kimmoisat, edessä 125mm ja takana 100mm, jotka on tehty valetusta polyuretaanista. Laudassa on kuraläpät ja se on pituudeltaan 66cm ja dekki kooltaan 36x11cm. Hudora Tourissa on lisäksi ABEC 5 laakerit. Käyttäjän enimmäispaino on 100kg.

Potkulauta käsijarrulla – Hudora Big Wheel Air 230 Dual Brake

Sinulle joka kaipaat vauhdin huuman lisäksi turvallisuuden tunnetta käsijarrusta, on Hudora Big Wheel Air 230 Dual Brake ainoa oikea vaihtoehto! Se on laadukas ja kestävä potkulauta aikuisille. Laudassa on laadukas alumiinijalusta vahvistetuilla siivekkeillä ja ilmatäytteiset renkaat, joissa on alumiinivanteet (230mm). Kitkajarru löytyy takarenkaasta ja lokasuojat sekä etu- että takarenkaista. Kokoontaittomekanismi Heavy Duty on myös käytettävissä sekä käsitanko säädettävissä 85,5-104,5cm välille. Laakerit ovat ABEC 5 kromista ja kumikahvat anti-shock. Lisäksi heijastimet löytyvät käsitangosta ja jalustasta sekä talla. Pituudeltaan lauta on 97cm, leveydeltään 41cm ja jalusta taas mitoiltaan 35x14cm. Hudora Big Wheel Air 230 Dual Brake painaa 6,3kg ja käyttäjän maksimipaino on 120kg. Lisäominaisuuksina potkulaudassa on levyjarru sekä jarrukahva tangossa.