Paras sähköpotkulauta – vertailussa 5 suosituinta mallia

sisältää mainoslinkkejä

Sähköpotkulaudat ovat tulleet lähivuosina osaksi etenkin kaupunkien katukuvaa. Vuokrattavien versioiden lisäksi niiden käyttäjät ovat alkaneet entistä enemmän hankkia potkulautoja myös omaan käyttöön. Tässä artikkelissa vertailimme sähköpotkulautoja eri hintaluokista ja ominaisuuksista. Klikkaamalla otsikkoa tai kuvaa pääset tutustumaan paremmin laudan ominaisuuksiin ja hintoihin!

Paras hinta-laatusuhde – E-Wheels E2S V2 MAX

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 20km/h rajalla, 40km/h ilman rajaa

Moottorin nimellisteho: 600W

Moottorin maksimiteho: 1200W

Kantama: 60km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Akun kesto: 8-12h

Tämä sähköpotkulauta on täydellinen pohjoismaisiin olosuhteisiin! Lauta on vedenkestävä, siinä on voimakas 1200W moottori ja LCD-näyttö. Lisäksi akunkesto on huomattavasti parempi kuin edullisemmissa malleissa. Siinä on myös päivitetty kiihtyvyys, kiipeämiskyky, näyttö, IP-luokitus IP56, kantama, pyörien koko, runko ja huippunopeus. Arvosteluissa kehuja tämä potkulauta on saanut erityisesti sen mäkivoimasta ja akunkestosta. Tek.no kirjoittaa seuraavasti: ”Tehokas moottori, erinomainen sähköpotkulauta tällä hinnalla, kiinteä, vakaa ja pitkä kantama!”. LCD- näyttö antaa kaikki tarvitsemasi tiedot ja se on varusteltu appilla ja Bluetoothilla. Kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Lauta tulee siis potkaista käyntiin. Ominaisuuden saa kuitenkin halutessaan kytkettyä pois päältä. Vedenpitävyyden lisäksi lauta on suojattu hiukkasvaurioilta. Kaikenkaikkiaan erittäin tehokas, monipuoliset ominaisuudet sisältävä ja vakaa sähköpotkulautamalli!

Edullisin sähköpotkulauta – E-Wheels E2S V2 2023

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 20km/h rajalla, 30km/h ilman rajaa

Moottorin nimellisteho: 250W (laillinen)

Moottorin maksimiteho: 700W

Kantama: 30-35km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Akun kesto: 6-8h

Tätä sähköpotkulautaa ei ole turhaan kehuttu ja arvosteltu testivoittajaksi! E-Wheels E2S V2 2021 on uusi vuoden 2021 malli, jossa on paranneltu muotoilu, iskunvaimennin takana ja se on lisäksi vedenkestävä. Tek.No:n suorittamassa mäkikokeessa tämä sähköpotkulautamalli nousi mäen puolet nopeammin kuin lähin kilpailija. Isot ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Tässä sähköpotkulaudassa oleva kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Tämän vuoksi lauta tulee potkaista käyntiin, mutta ominaisuuden saa halutessaan myös pois käytöstä. Lauta on varustettu appilla ja Bluetoothilla, jolla voi tehdä henkilökohtaisia asetuksia ja lukita potkulaudan appissa. Tämä malli on erittäin suosittu – eikä suotta!

Parhaat ominaisuudet sisältävä – Vsett 11+

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 40km/h

Moottorin nimellisteho:

Moottorin maksimiteho: 1000W

Kantama: jopa 160km

Akun kesto: 8-16h

Jos etsit sähköpotkulautojen aatelia, tässä on juuri sinulle sopiva malli!

VSETT 11+ huippuominaisuudet:

  • Kantama on jopa 160km ja nopeus yli 40km/h, joka tekee siitä yhden markkinoiden kehittyneimmistä sähköpotkulaudoista
  • Uusi VSETT -näyttö on täynnä ominaisuuksia, kuten matkan hallinta, Eco-tilasta Sport-tilaan siirtyminen ja lukituslaitteen käyttö

On varmasti sanomattakin selvää, että nämä ominaisuudet sisältävään VSETT 11+-sähköpotkulautaan et tule pettymään!