Paras sähköpotkulauta – vertailussa 5 suosituinta mallia

sisältää mainoslinkkejä

Sähköpotkulaudat ovat tulleet lähivuosina osaksi etenkin kaupunkien katukuvaa. Vuokrattavien versioiden lisäksi niiden käyttäjät ovat alkaneet entistä enemmän hankkia potkulautoja myös omaan käyttöön. Tässä artikkelissa vertailimme sähköpotkulautoja eri hintaluokista ja ominaisuuksista. Klikkaamalla otsikkoa tai kuvaa pääset tutustumaan paremmin laudan ominaisuuksiin ja hintoihin!

Paras hinta-laatusuhde – E-Wheels E2S V2 MAX

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 20km/h rajalla, 40km/h ilman rajaa

Moottorin nimellisteho: 600W

Moottorin maksimiteho: 1200W

Kantama: 60km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Akun kesto: 8-12h

Tämä sähköpotkulauta on täydellinen pohjoismaisiin olosuhteisiin! Lauta on vedenkestävä, siinä on voimakas 1200W moottori ja LCD-näyttö. Lisäksi akunkesto on huomattavasti parempi kuin edullisemmissa malleissa. Siinä on myös päivitetty kiihtyvyys, kiipeämiskyky, näyttö, IP-luokitus IP56, kantama, pyörien koko, runko ja huippunopeus. Arvosteluissa kehuja tämä potkulauta on saanut erityisesti sen mäkivoimasta ja akunkestosta. Tek.no kirjoittaa seuraavasti: ”Tehokas moottori, erinomainen sähköpotkulauta tällä hinnalla, kiinteä, vakaa ja pitkä kantama!”. LCD- näyttö antaa kaikki tarvitsemasi tiedot ja se on varusteltu appilla ja Bluetoothilla. Kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Lauta tulee siis potkaista käyntiin. Ominaisuuden saa kuitenkin halutessaan kytkettyä pois päältä. Vedenpitävyyden lisäksi lauta on suojattu hiukkasvaurioilta. Kaikenkaikkiaan erittäin tehokas, monipuoliset ominaisuudet sisältävä ja vakaa sähköpotkulautamalli!

Testivoittaja – E-Wheels E2S V2 2022

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 20km/h rajalla, 30km/h ilman rajaa

Moottorin nimellisteho: 250W (laillinen)

Moottorin maksimiteho: 700W

Kantama: 30-35km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Akun kesto: 6-8h

Tätä sähköpotkulautaa ei ole turhaan kehuttu ja arvosteltu testivoittajaksi! E-Wheels E2S V2 2021 on uusi vuoden 2021 malli, jossa on paranneltu muotoilu, iskunvaimennin takana ja se on lisäksi vedenkestävä. Tek.No:n suorittamassa mäkikokeessa tämä sähköpotkulautamalli nousi mäen puolet nopeammin kuin lähin kilpailija. Isot ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Tässä sähköpotkulaudassa oleva kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Tämän vuoksi lauta tulee potkaista käyntiin, mutta ominaisuuden saa halutessaan myös pois käytöstä. Lauta on varustettu appilla ja Bluetoothilla, jolla voi tehdä henkilökohtaisia asetuksia ja lukita potkulaudan appissa. Tämä malli on erittäin suosittu – eikä suotta!

Paras malli junioreille – E-Wheels E2S JUNIOR

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 15km/h TAI 20km/h (saa valita lautaa ostaessa)

Moottorin nimellisteho: 250W

Moottorin maksimiteho: 500W

Kantama: 23km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Tämä pienempi sähköpotkulautamalli on erinomainen lapsille ja nuorille! Laudassa on vakaa laatu, pitkä kantama ja paljon tehoa. Lisäksi se on edullinen, luotettava ja kestävä. Lauta on 100% laillinen kaikille iästä riippumatta ja ostaessasi voit valita nopeusrajan 15km/h tai 20km/h. Nopeusrajalla ei ole merkitystä rinteissä, sillä moottorista saa täyden tehon kunnes raja lyö voimaan huippunopeudessa. Ilmatäytteiset ja isot renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. E2S kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Se pitää siis potkaista käyntiin. Tämä malli on luotettava ja varma valinta juniorille vaikkapa ensimmäiseksi sähköpotkulautamalliksi!

Edullisin sähköpotkulauta – E-Wheels E2S V1

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 20km/h rajalla, 25km/h ilman rajaa

Moottorin nimellisteho: 250W

Moottorin maksimiteho: 500W

Kantama: 25km (vaihtelee kuljettajan painon, nopeuden, lämpötilan ja maaston mukaan)

Akun kesto: 6-8h

Tämän edullisempaa sähköpotkulautaa saa hakea! Tätä mallia suosii erityisesti keskimääräinen työmatkalainen. Potkulaudassa on vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama. E2S kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Lauta pitää siis potkaista käyntiin. Tämä lauta on täydellinen henkilölle, joka etsii luotettavaa, kestävää ja edullista sähköpotkulautaa!

Parhaat ominaisuudet sisältävä – ZERO 11X

OMINAISUUDET

Maksiminopeus: 95km/h

Moottorin nimellisteho: 3200W

Moottorin maksimiteho: 6400W

Kantama: 100-160km

Akun kesto: 7h

Jos etsit sähköpotkulautojen aatelia, tässä on juuri sinulle sopiva malli! ZERO 11X murskaa vastustajansa ja tuo uuden ulottuvuuden sähköliikenteeseen.

ZERO 11X huippuominaisuudet:

  • Tyylikäs vaimennusjärjestelmä, joka koostuu kahdesta säädettävästä 165 mm hydraulisesta / jousipellistä, jotka voi säätää omien mieltymyksien, käyttöalueen ja painon mukaan. Vaimennusta voi säätää suuremmaksi esim. maastoajoon ja kaupunkimaastossa se virtaa saumattomasti epätasaisuuksien ja puunjuurien yli.
  • Uskomattoman nopeasti reagoiva jarrujärjestelmä, joka koostuu kahdesta hydraulisesta 160 mm levyjarrusta, joissa on NUTT jäähdytysripat. Smart -jarruanturi kytkee moottorin pois päältä pienellä jarrupuristuksella. Tämä vähentää huomattavasti jarrutusmatkaa.
  • Huippunopeus, joka voi saavuttaa jopa 95km/h! (tätä ei suositella)
  • Optimaalinen akunkesto, joka tarjoaa jopa 120km ajoa ilman latausta!
  • Kaksinkertainen ohjaushaarukka, jossa on sisäänrakennettu ohjaustuki. Tämä estää epämiellyttävän ilmiön, jota kutsutaan ”nopeuden heilahteluksi” tai ”Speed-wobbles”.

On varmasti sanomattakin selvää, että nämä ominaisuudet sisältävään ZERO 11X-sähköpotkulautaan et tule pettymään!