Hyvä padelmaila – vertailimme eri malleja puolestasi

sisältää mainoslinkin

Padel on vauhdikas laji, joka taatusti vie mukanaan liikkujan vauvasta vaariin! Suomessa padelin harrastusmahdollisuudet ovat nousseet räjähdysmäisesti viime vuosien aikana. Sopivan padelmailan hankinta onkin yleensä ensimmäinen ostos, jonka uusi harrastaja tekee. Vertailimme tässä artikkelissa eri hintaluokan ja -harrastajan padelmailoja, jotta helpotamme mailan valintaasi.

Padelmaila aloittelijalle – Babolat Reflex 2021

Profiili: 38mm

Mailatyyppi: Pisara

Babolat Reflex on erinomainen valinta aloittelijalle, sillä se on hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkainen padelmaila. Maila on hiilikuitukomposiittia ja sen pisaramuoto suurentaa osuma-alueen kokoa. Mailan tuntuma on pehmeä ja se tuottaa voimaa hyvin. Sillä on siis helppo pelata, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti aloittelijalle mutta myös jo hetken aikaa padelia harrastaneellekin pelaajalle.

Babolat Reflex on suunniteltu niin, että siitä on helppo siirtyä seuraavan malliseen padelmailaan. Maila on kevyt, joten sen hallinta ja käsiteltävyys on helppoa. Pisaranmuoto ja kärkipainoinen tasapainopiste takaavat voimaa iskulyönteihin. Mailan kärjessä sijaitseva läpinäkyvä suojateippi suojaa mailaa kolhuilta.

Halpa padelmaila – Dunlop Rocket Red

Profiili: 38mm

Mailatyyppi: Pyöreä

Edullisuutensa lisäksi Dunlop Rocket Red -padelmaila sopii erinomaisesti myös aloittelevalle pelaajalle! Tämä padelmaila on erittäin kestävä, sillä sen valmistuksessa on käytetty Pro Eva -ydintä. Graphite Frame -teknologian avulla pelaaja pääsee myös kehittämään lyöntien voimakkuutta, kuitenkaan menettämättä niiden tarkkuutta. Usein aloitteleva pelaaja haluaa myös saada ensimmäisen padelmailansa edullisesti, joten Dunlop Rocket Red on aivan erinomainen valinta juuri tällaiselle pelaajalle!

Paras padelmaila – Cartri Rocket

Profiili: 38mm

Mailatyyppi: Pyöreä

Cartri Rocket -padelmailan alhainen tasapaino antaa hyvän hallinnan pelissä! Se sopii erinomaisesti niin keskitason pelaajille, kuin myös aloittelijoillekin. Mailan törmäyspinta on valmistettu lasi- ja hiilikuidun yhdistelmästä, joka tekee siitä hellävaraisen kyynärvarrelle sekä kyynärpäälle. Sweet spot on suuri, joka minimoi virheiden riskin. Näin ollen pelaajan on helppo kehittää pelaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tutustu Training365 -sivuston padelmailavalikoimaan klikkaamalla tänne!

Padelmaila naisille – Head Flash Pink Women 2021

Profiili: 38mm

Mailatyyppi: Pisara

Head Flash Pink Women 2021 -padelmaila on suunniteltu naisille, jotka ovat uusia pelaajia ja haluavat nopeasti kehittyä pelaamisessa. Tässä mailassa on keskitetty painopiste ja vakaa tasapaino. Iso sweet spot antaa maksimaalisen hallinnan pelistä. Mailan ydin on suhteellisen pehmeä, jolloin se antaa mukavan pallo-osuman mutta kuitenkin tehokkaan voiman. Materiaaliltaan mailan kosketusala ja runko on hiilikuitua sekä ydin Power Foamia. Mitoiltaan maila on n. 45x26cm ja painoltaan 360-375g. Tämä maila on siis tehokas pakkaus, joka antaa pelaajalleen erinomaisen yhdistelmän voimaa sekä hallintaa!

Lasten padelmaila – Head Delta Junior 2022

Profiili: 38mm

Mailatyyppi: Pisara

Head Delta Junior 2022 -padelmaila on kehitelty junioripelaajille, jotka haluavat kehittää peliään. Maila sopii erityisesti aloitteleville ja keskitasoisille junioreille 10 ikävuodesta eteenpäin. Tämä juniorimalli on aikuisten mailoja kevyempi, jonka vuoksi sen hallinta ja oikean asennon löytäminen on helpompaa. Mailanpää on ylimitoitettu ja pisaranmuotoinen, jolloin se on helppokäyttöinen ja tuottaa tasapainoisesti kontrollia ja tehoa peliin. Mailassa on integroitu kehäsuoja, joka suojaa kolhuilta ja iskuilta. Ydin on pehmeää power foamia ja kehys on valmistettu Innegra-tekniikalla, joka tehostaa vakautta ja vaimennusta lyönneissä.