Arvostelussa Vsett 10+ -sähköpotkulauta

sisältää mainoslinkkejä

Sähköpotkulaudat ovat tulleet osaksi katukuvaa sekä kaupunki- että maalaismaisemissa. Paneuduimme tässä artikkelissa Vsett 10+ sähköpotkulautaan, joka on ollut todella kehuttu malli sähköpotkulautojen valikoimassa. Tässä aiemmassa artikkelissamme vertailimme useita eri sähköpotkulautamalleja. Klikkaa otsikkoa, niin pääset tutustumaan Vsett 10+ sähköpotkulautaan vielä enemmän!

VSETT 10+ SÄHKÖPOTKULAUTA

Vsett 10+ sähköpotkulaudan hienosäädetyt ajo-ominaisuudet takaavat ajonautinnon! Kyseessä on huippumoderni sähköpotkulauta, jossa on kaksi voimakasta 1400W:n napamoottoria. Nämä yhdessä kahden 35 A:n moottoriohjaimen kanssa mahdollistavat jopa 25 asteen nousun mäessä ilman vauhdin hidastumista.

Vsett 10+ sisältää modernit iskunvaimentimet, 10 tuuman ilmakumirenkaat ja hydrauliset jarrut. Nämä kolme yhdessä huolehtivat turvallisuudestasi, mukavuudestasi sekä ajovakaudesta. Sekä valoisalla että pimeällä ajaminen on turvallista, sillä lauta sisältää tehokkaan LED-valaistuksen yhdistettynä etu- ja takasuuntavaloihin.

Tässä sähköpotkulaudassa kantama on jopa 85km yhdellä latauksella. Älykäs litiumioniakku nopeuttaa latausta ja takaa pitkän kantaman. Myös lataustekniikka on älykäs, joten se pidentää akun käyttöikää! Vsett 10+ sähköpotkulaudan näyttö on helposti luettava, suuri ja kirkas. Se kertoo nopeuden, ajotilan, matkan pituuden sekä akun varaustason. Kirkkaudestaan johtuen näyttö on luettavissa hyvin myös suorassa auringon valossa. Ohjaustankoon on integroitu volttimittarinäyttö, jolla pystyt seuraamaan akun jännitettä. Näin akun loppumisen ennakointi on huomattavasti helpompaa.

Vsett 10+ sisältää futuristisen sisäänrakennetun varkaudenestojärjestelmän, jossa käytetään NFC-vahvistustunnusta lukituksen avaamiseen. Kaiken tämän lisäksi sähköpotkulauta on myös kokoontaitettava ja voit tuntea olosi turvalliseksi ajon aikana turvallisen ja vankan taittomekanismin avulla. Vsett 10+ sähköpotkulauta antaa siis luotettavaa ja varmaa ajoa myös vaativammallekin käyttäjälle!

Tarkemmat ominaisuudet

Max Speed 40 km/h +
Range (Claimed)80km
Range (PET Est.)40 ml / 65 km
Weight36 kg
Power (Peak)4200w
Motor (Nominal)2 x 1400w
Battery60v 25,6ah LG
Charging Time12 h
SuspensionFront Coil-spring, Rear Coil-spring
BrakesFront/Rear, Disk, Hydraulic, E-brake
Wheel Size10″
Tire3″, Pneumatic
LightsBrake light, Turn signals, Front LED, Rear LED
Gradability (Claimed)30%
Load (Max Rider Weight)150 kg
Folded Size129 x 28 x 55 cm

Katso lisätietoja Vsett 10+ sähköpotkulaudan ominaisuuksista täältä!