Vegaaninen proteiinijauhe – vertailussa TOP 3

sisältää mainoslinkkejä

Proteiini on elimistölle elintärkeä ravintoaine, joka antaa energiaa ja auttaa kasvattamaan lihasmassaa. Proteiinijauheet ovat käteviä valintoja paljon treenaaville turvaamaan tarvittavaa proteiininsaantia. Tästä artikkelista voit lukea lisää sopivan proteiinijauheen valinnasta. Tässä artikkelissa vertailemme TOP 3 vegaanista proteiinijauhetta. Klikkaa joko otsikkoa tai kuvaa, niin pääset tutustumaan niihin tarkemmin!

Life Sport Nutrition Whey

LSHC Whey -proteiinijauhe on heraproteiinia, joka sopii käytettäväksi palautusjuomana tai ateriantäydennyksenä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Korkean biologisen arvonsa vuoksi se on nopeasti ja helposti elimistössä imeytyvää. LSHC Whey sisältää runsaasti proteiinia mikrosuodatettuna heraproteiinikonsentraattina, mutta vain vähän rasvaa ja hiilihydraatteja. Uusi koostumus on makeutettu stevioliglykosideilla.

Käyttö

Sekoita 1 dl (25 g) Wheytä ja 2–3 dl nestettä 1–3 kertaa päivässä. Suositeltava nauttimisajankohta on aamu- ja iltapaloina tai välipalana.

Nutri Works Iso WorX New Formula

Nutri Works Iso WorX New Formula Vanilla-Blueberry on hyvänmakuinen ja laadukas heraproteiini-isolaatti. Maultaan se on vaniljan ja mustikan makuinen jauhe. Se tukee palautumista ja auttaa lihaskudoksen säilyttämisessä. Proteiinipitoisuus on 82-90g/100g. Hiilihydraatteja puolestaan on hyvin vähän (30g per annos). Maustetut jauheet ovat makeutettu stevialla ja maustamattomassa jauheessa ei puolestaan ole ollenkaan makeutusaineita. Jauhe on laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Lisäksi sille on myönnetty arvostettu Avainlippu -merkki.

Käyttö

Sekoita 1 mitallinen herajauhetta shakerissa 3 dl:aan vettä. Ravista 25-30 sekuntia.

Puhdistamo Optimal Vege Proteiini

Puhdistamon Optimal Vege Proteiini on korkealuokkainen proteiini, joka on valmistettu täysjyväproteiinin ja herneproteiinin yhdistelmästä. Se on täysin luonnollinen proteiinijauhe, joka on valmistettu ilman mitään kompromisseja. Riisiproteiini on erinomainen ja hyvin imeytyvä proteiini, jossa on lähes täydellinen aminohappoprofiili. Kuitenkin riisiproteiinissa yksi aminohappo jää vähäiseksi, joka on lysiini. Sitä löytyy hyvin erityisesti palkokasveista kuten herneestä. Nämä kaksi yhdistämällä saadaan täydellinen aminohappokoostumus proteiinijauheeseen. Puhdistamon Optimal Vege Proteiini on huomattavasti vatsaystävällisempi vaihtoehto maitopohjaisten proteiinien tilalle. Tuote on maidoton, vegaaninen, gluteeniton ja soijaton. Siinä ei ole sokeria, aspartaamia, sukraloosia, asesulfaami K:ta tai keinotekoisia aromeja, säilöntäaineita tai väriaineita.

Käyttö

Yksi annos 25 g (0,5 dl) sisältää noin 18 g proteiinia. Sekoita veteen (3–4 dl), haluamaasi kasvijuomaan tai smoothieen ja nauti!