Hyppynarutreeni

sisältää mainoslinkin

Hyppynarun avulla saat treeniisi taatusti tehokkuutta ja lisäksi se antaa kropalle ketteryyttä ja kimmoisuutta. Hyppynarutreenin voit helposti suorittaa myös kotioloissa, jolloin et luonnollisesti tarvitse muuta kuin tarpeeksi tilaa ympärillesi ja sopivan mittaisen hyppynarun. Kymmenen minuutin hyppynarutreeni vastaa puolen tunnin hölkkää, joten kaloreita saat kulumaan nopeasti tämän treenin avulla. Toista nämä viisi liikettä vähintään kolme kierrosta. Jos hikeä ei tämän jälkeen ole tullut tarpeeksi pintaan, voit jatkaa kierroksia lisää haluamasi määrän. Hikisiä treenihetkiä!

1. Tasatahtihyppy 1 min

Tasatahtihyppy on ns. perinteinen hyppynaruhyppy. Alkuun on hyvä totutella hyppynaruun hieman rauhallisempaan tahtiin ja jos hyppiminen tuntuu hankalalta, kannattaa aluksi tehdä välihyppy jokaisella pyöräytyksellä. Toista tasatahtihyppyä 1 minuutin ajan.

2. Polvennostohyppy 1 min

Seuraavaksi lisätään treeniin tehokkuutta. Toista samaa liikettä kuin äsken, mutta ala nostella jokaisella hypyllä polvia mahdollisimman ylös lähelle rintaa. Muista pitää tekniikka ja keskivartalo kasassa! Toista polvennostohyppyä 1 minuutin ajan.

3. Yhden jalan hypyt 30 s / per jalka

Asetu seisomaan toisen jalan varaan ja lähde hyppimään vastakkainen jalka ilmassa. Keskity siihen, että tasapaino säilyy jotta liike on turvallinen tehdä ja aluksi tee pieni välihyppy jokaisen pyörityksen välissä. Kun taito kasvaa, voit tehdä liikkeen ilman välihyppyä. Toista yhden jalan hyppyä 30 sekuntia toiselle jalalle ja 30 sekuntia vastakkaiselle jalalle.

4. Kantapotkuhypyt 1 min

Toista samaa liikettä kuin ensimmäisenä, mutta jokaisella hypyllä pyri nostamaan kantapää mahdollisimman lähelle peppua. Jälleen on äärimmäisen tärkeää, että pidät tekniikan ja keskivartalon kasassa! Toista kantapotkuhyppyjä 1 minuutin ajan.

5. Vauhdikkaat tasatahtihypyt 1 min

Tee täysin samaa hyppyä kuin ensimmäisessä kohdassa, mutta nyt lisää hyppyihin vauhtia ja ota viimeisetkin hikipisarat itsestäsi irti! Toista vauhdikkaita tasatahtihyppyjä 1 minuutin ajan.

Tutustu laajaan hyppynaruvalikoimaan täällä!