Puhti.fi kokemuksia – selvitä kehosi terveydentila helposti!

sisältää mainoslinkkejä

Nykyään elimistön seuraamiseen löytyy monenlaisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi älykellojen aktiivisuusrannekkeiden avulla saat paljon tietoa kehosi eri toiminnoista. Kuitenkin monet eri tekijät vaikuttavat siihen, miten jaksamme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Tässä artikkelissa tutustuimme Puhti.fi terveyspalveluihin ja kerromme aiheesta lisää!

Mikä on Puhti?

Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää elimistösi terveydentilan. Valitse itsellesi sopiva yksittäinen testi tai testipaketti, käy laboratoriossa näytteenotossa ja katso tulokset suoraan Oma Puhdista. Palvelu on helppoa, vaivatonta ja nopeaa! Palvelun tarkoitus ei ole etsiä sairauksia tai oireiden syytä, vaan edistää hyvinvointia ja terveyttä. Tulosten avulla voit kiinnittää huomiota tekijöihin, joilla voi vaikuttaa elintapasairauksien ehkäisyyn.

Miksi valita Puhti?

  • Kotimainen palvelu
  • Kaikki testit helposti ja nopeasti ilman lääkärin lähetettä
  • Edullinen ja selkeä hinnoittelu
  • Näytteenotto yli 75 Mehiläisen laboratoriossa ympäri Suomen
  • Nopea näytteenotto
  • Tulokset yleensä jo seuraavana arkipäivänä
  • Selkeät ja helppolukuiset raportit tuloksista
  • Tiedot pysyvät Suomessa korkean turvaluokituksen palvelinsalissa
  • Tarvittaessa voit tilata erikseen Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan

Valmiit Puhti -testipaketit

Puhti-terveystarkastus

Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toimintaa heijastelevat tutkimukset.

Laaja Puhti-terveystarkastus (nainen)

Naisen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesteroli, verensokeri, D- ja B12-vitamiinit, ferritiini ja natrium.

Laaja Puhti-terveystarkastus (mies)

Miehen laaja terveystarkastus on suunnattu sinulle, kun haluat tietää laajemmin oman kehosi hyvinvoinnista. Terveystarkastus auttaa sinua tarkistamaan, miten elimistösi voi ja tekemään parempia valintoja terveytesi edistämiseksi. Mukana yli 30 testiä, mukaan lukien kolesterolit, verensokeri, tärkeät vitamiinit, ferritiini ja testosteroni.

D-vitamiini ja ferritiini

Kaksi suosituinta Puhdin testiä, D-vitamiini ja ferritiini, nyt etuhintaan! Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa. Näiden testien avulla voit helposti selvittää, mikä on oman elimistösi rautavarastojen ja D-vitamiinin tilanne.

Raudanpuutteen tutkimuspaketti

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan, yleisvointiin ja sydämen toimintaan. Testipakettiin on valittu raudanpuutteen tarkasteluun tarvittavat testit. Pelkän ferritiinin lisäksi tulisi tarkistaa myös herkkä CRP ja verenkuva.

Laaja raudanpuutteen ja anemian tutkimus

Riittävä raudan saanti vaikuttaa muun muassa jaksamiseen, mielialaan ja yleisvointiin. Laajan raudanpuutteen ja anemian tutkimuksen tuloksena saat tärkeimmät arvot, jotka liittyvät rautaan, rautavarastoihin ja anemiaan.

Liikkujan terveystarkastus (nainen)

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium, B12-vitamiini sekä nestetasapainoon liittyvä kalium.

Liikkujan terveystarkastus (mies)

Liikkujille suunnattu paketti sisältää Puhti-terveystarkastuksen lisäksi liikkujille tärkeitä mittareita. Mukana on esimerkiksi suoritus- ja palautumiskyvyn kannalta tärkeitä testejä kuten raudan ja D-vitamiinin pitoisuudet, magnesium ja lisäksi B12-vitamiini, nestetasapainoon liittyvä kalium sekä vapaa laskettu testosteroni.

Raskautta suunnittelevan terveystarkastus

Testipakettiin kuuluu täydellinen verenkuva, ferritiini, herkkä CRP, verensokeri, kolesteroli, kilpirauhasen toiminta, D- ja B12-vitamiinit sekä folaatti, joka on erityisen tärkeä raskaana oleville naisille. Testipaketti sopii sekä raskautta suunnitteleville että raskaana oleville.

Kasvissyöjän ja vegaanin terveystarkastus

Kasvissyöjän terveystarkastus antaa monipuolisesti tietoa terveyteesi vaikuttavista tekijöistä ja auttaa sinua arvioimaan, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen. Mukana muun muassa B12-vitamiini, folaatti, D-vitamiini ja ferritiini.

50+ naisen terveystarkastus

Testipaketilla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana esimerkiksi täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, kalium, natrium, ferritiini ja D-vitamiini.

50+ miehen terveystarkastus

Testipaketilla saat monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana muun muassa täydellinen verenkuva, kolesteroliarvot, verensokeri, tärkeimmät vitamiinit sekä PSA ja vapaa laskettu testosteroni.

Kilpirauhasen testipaketti

Paketissa on kaksi tärkeintä testiä, S -TSH ja S -T4-V, jotka kertovat kilpirauhasen toiminnasta. Testipaketti sopii kilpirauhasen toiminnan säännölliseen seurantaan.

Yksittäiset testit

Yksittäisiä testejä on mahdollista valita eri kategorioiden mukaan, jos haluat testata esim. jonkin tietyn elimen toimintaan liittyviä arvoja. Yksittäisten testien valikoima on erityisen laaja, johon voit tutustua klikkaamalla tänne.

Valmennukset

Hengähdä -valmennus

Hengähdä on hyvinvointivalmennus, joka on suunniteltu auttamaan stressinhallinnassa ja kehittämään henkistä hyvinvointiasi.

Lähde liikkeelle -valmennus

Lähde liikkeelle -valmennuksessa saat oman valmentajan ja viikottaisia vinkkejä uuden aktiivisen elämäntavan aloittamiseen!

Syö terveellisemmin -valmennus

Syö terveellisemmin -valmennus tukee terveyttä, helpottaa tekemään terveellisiä valintoja ruokavalion suhteen ja auttaa ehkäisemään ylipainoa. Ruokavalio vaikuttaa muun muassa vireyteen, arjessa jaksamiseen, hyvään oloon ja urheilusta palautumiseen.