ICIW Trikoot – 6 suosituinta mallia vertailussa

ICANIWILL on erittäin suosittu vaatebrändi ja erityisesti sen trikoot ovat tulleet tunnetuiksi suuremmalle yleisölle viime vuosien aikana. ICANIWILL kertoo nettisivuillaan, että se pyrkii tarjoamaan mahdollisimman laajan valikoiman treenivaatteita kaikenlaisille naisille. Ominaisuuksista heille tärkeimmät ovat laatu, käytännöllisyys ja mukavuus. Vertailimme tässä artikkelissa 6 parasta ICANIWILL-trikoomallia, jotta helpotamme juuri sinulle sopivan mallin hankintaasi.

ICIW Classic High Waist – klassinen valinta

Nämä Classic High Waist -trikoot ovat nimensä mukaisesti klassinen ja varma valinta! Näiden trikoiden kankaan laatu on pehmeää ja ne tukevat kroppaa ilman, että istuvuus olisi liian tiukka. Muotoilu on yksilöllinen ja ajaton. Classicin trikoot ovat korkeavyötäröiset ja ne sopivat kaikentyyppiseen harjoitteluun. Materiaali on 77% polyamidia ja 23% elastaania. Koko vastaa normaalia eli voit valita saman koon jonka yleensäkin valitset trikoita hankkiessasi. Trikoot ovat kaiken lisäksi myös kyykynkestävät!

ICIW Seamless Tights – erittäin miellyttävät käytössä

Seamless -trikoissa on nimensä mukaisesti minimaalisesti saumoja, jonka vuoksi ne ovat todella joustavat ja mukavat treenatessa. Niissä on leveä resori, jonka ansiosta ne pysyvät hyvin paikallaan ja ovat erittäin miellyttävät käytettäessä. Trikoissa on käytetty uusinta seamless-tekniikkaa ja materiaali on neljään suuntaan joustavaa. Trikoot ovat korkeavyötäröiset ja materiaaliltaan 92% nailonia ja 8% spandexia. Mainiona yksityiskohtana seamless-tuotteiden tuotannolla on pienempi vaikutus ympäristöön. Kangasjäänteiden määrä on minimoitu, jolloin myös materiaalin tarve vähenee!

ICIW Essential Tights – korkeasykkeiseen treeniin

Essential -trikoissa on SWEATTECH™-teknologia sekä neljään suuntaan joustava stretch -materiaali. Verkkokankaiset yksityiskohdat tuovat erilaisuutta näiden trikoiden ulkonäköön ja aikaansaavat entistä paremman ilmanvaihdon. Vyötärönauhassa on sisällä joustonauha sekä pieni tasku mm. avaimia varten. Essential -trikoot ovat korkeavyötäröiset, täyspitkät ja niissä on heijastava ICIW -logo. Materiaali on 75% nailonia ja 25% elastaania.

ICIW Queen Mesh Tights – varma valinta

Näitä Queen Mesh -trikoita ei ole nimetty kuningattareksi syyttä, sillä kyseessä on yksi suosituimmista trikoista. Trikoiden materiaali on kestävää, jonka vuoksi se säilyttää värinsä pesukerrasta toiseen nyppyyntymättä. Materiaali on neljään suuntaan joustavaa ja tekniikka saumatonta, jonka vuoksi trikoot ovat erittäin miellyttävät päällä. Joustavuus on 360 astetta ja kosteudensiirto erittäin tehokasta. Materiaaliltaan trikoot ovat 90% polyamidia ja 10% spandexia. Trikoot ovat korkeavyötäröiset, hyvin istuvat ja täyspitkät. Jos etsit ns. varmaa valintaa ICANIWILL:n valikoimasta, näiden kohdalla et voi yksinkertaisesti pettyä!

ICIW Nimble Tights – sinulle, joka haluat määrittää itse trikoidesi pituuden

Nimble -trikoot on valmistettu erittäin pehmeästä performance-materiaalista, jonka vuoksi ne sopivat erinomaisesti mm. joogaan. Superpehmeä funktiomateriaali on kevyesti harjattu, jonka vuoksi se sopii myös kovaan harjoitteluun. Valmistaja ei kuitenkaan suosittele materiaalin hyvälaatuisena pysymisen vuoksi toistuvaa altistusta kosketukselle terävien tai kovien materiaalien kanssa (mm. painonnostotangot). Lisäksi trikoissa on kosteutta siirtävä teknologia ja neljään suuntaan joustava materiaali. Trikoissa on korkea vyötärö ja joustava vyötäröresori. Värimaailma tässä Nimble-mallistossa on luonnon inspiroima ja maanläheinen. Materiaali on 75% nylonia ja 25% spandexia. Erikoisuutena näissä trikoissa on ”päätä pituus itse” -teknologia, jonka avulla voit leikata itse ne haluamaasi pituuteen. Noudatathan kuitenkin tarkasti valmistajan ohjeita pituutta määritellessäsi! Katso ICIW -ohjevideo trikoiden leikkaamiseen tästä:

ICIW Scrunch V-Shape Tights – takapuolirypytystä rakastavalle

Nämä Scrunch V-Shape -trikoot ovat ehdoton valinta sinulle, joka haluat korostaa muotojasi! Trikoissa on takapuolella scrunch-rypytys ja niiden materiaali on pehmeä ihoa vasten. Trikoot ovat korkeavyötäröiset ja myös hengittävät hyvin. Materiaaliltaan ne ovat 77% polyamidia ja 23% elastaania.

Tästä artikkelista voit lukea vertailumme eri merkkien TOP 5 treenitrikoista.