Treenitrikoot naisille – vertailussa TOP 5

Trikoiden tärkeyttä ei voi treenaamisessa liikaa korostaa! Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huomata, kuinka trikoot ovat epämiellyttävät ja muutenkin epäsopivat treenatessa. Valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota niiden korkeuteen, istuvuuteen, joustavuuteen, kosteudensiirtoon ja materiaaliin. Helpotimme treenitrikoiden valintaasi ja vertailimme viittä eri merkkistä vaihtoehtoa puolestasi.

Under Armour Meridian Heather Leggings – Korkeavyötäröisten suosikki

Näissä trikoissa on neljään suuntaan joustava materiaali, joka on myös nopeasti kuivuvaa. Vyötärö on korkea, joten trikoot istuvat miellyttävästi ja tukevasti. Takaa löytyy tasku sekä edestä sivutaskut. Materiaalina trikoissa on 48% nailonia, 36% polyesteriä ja 16% elastaania. Vertailussa testiryhmä kehuu trikoiden pehmeää materiaalia ja sitä, ettei vyötärö rullaudu. Taskut saivat kehuja kätevyydestään ja talvella trikoita voi käyttää aluskerraston asemasta. Koko on reiluhko, joten normaalia kokoa pienempi on näihin parempi valinta. Testiryhmä jäi kaipailemaan useampia eri sävyjä tästä trikoomallista. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin nappi valinta, jossa ehdottominta plussaa miellyttävä materiaali ja korkea vyötärö!

Röhnisch Shiny Tights – Mukavuudenhaluiselle erinomainen valinta

Röhnischin Shiny Tights -treenitrikoot sopivat mainiosti salille, joogaan ja muutenkin aktiiviseen arkeen! Ne ovat teknistä materiaalia ja pinnaltaan kiiltävät. Materiaali siirtää kosteutta pois keholta, jotta ne olisivat mahdollisimman mukavat kovemmassakin hikitreenissä. Vyötärönauha on leveä, jonka sisäpuolelta löytyy joustava kiristysnyöri ja takaa piilotasku. Materiaaliltaan trikoot ovat 85% polyamidia ja 15% elastaania. Vyötärön- ja lahkeenpituudet ovat normaalit. Testiryhmä kehuu trikoiden hyvää istuvuutta ja osa pitää näitä jopa parhaina ikinä sovittaminaan treenitrikoina. Plussana näissä myös, ettei niistä näy läpi. Miinuksena kiiltävä pinta, joka ei miellytä kaikkia. Jos tämä ei kuitenkaan käyttäjäänsä häiritse, tässä on erinomainen valinta aktiivisestikin liikkuvalle!

Better bodies Rockaway Tights – Matalatehoiseen harjoitteluun sopivat

Rockaway Tightsit ovat pehmeää materiaalia. Ne ovat korkeavyötäröiset ja vyötäröosan voi taittaa kaksinkerroin. Materiaaliltaan perusmalli on 87% polyamidia ja 13% elastaania. Testiryhmä kehuu näiden keveyttä ja saumattomuutta. Lisäksi vyötäröosan riittävä korkeus ja taittamismahdollisuus tuo lisää mukavuutta käyttöön! Miinusta saa läpikuultavuus – valmistaja sanookin että nämä trikoot eivät ole ”kyykyn kestäviä”. Tämän vuoksi nämä trikoot sopivatkin parhaiten matalatehoiseen harjoitteluun ja vapaa-aikaan.

ICIW Define Seamless Tights – Kivoja värivaihtoehtoja tarjoava malli

Näissä Define Seamless Tightsin trikoissa on minimaalisesti saumoja, joka lisää miellyttävyyttä ja liikkuvuutta käytössä. Trikoiden valmistuksessa onkin käytetty seamless-tekniikkaa ja materiaali on neljään suuntaan joustavaa. Seamless-tuotteiden tuotanto vaikuttaa vähemmän ympäristöön, sillä kangasjäänteiden määrää minimoidessa myös materiaalin tarve vähenee. Trikoissa on korkea vyötärö ja leveä resori, jonka avulla ne pysyvät hyvin paikallaan ja tuntuvat todella mukavilta jalassa. Materiaali on 92% nailonia ja 8% elastaania. Trikoista on saatavilla eri värejä. Testiryhmä kehuu jälleen trikoiden mukavuutta ja joustavuutta. Joustavuuden vuoksi voi olla, että normaalia pienempi koko on sopivampi. Kaikin puolin kehuja saavat trikoot, jotka ovat varma valinta kaikenlaiseen treenaamiseen!

H&M Training Shaping Waist – paras hinta-laatusuhde

Jos kaipaat perinteisiä treenitrikoita, nämä ovat ehdottomasti sinun valintasi! Materiaali on teknistä ja nopeasti kuivuvaa. Vyötärö on normaalikorkuinen ja sen kaistaleessa on piiloavaintasku. Leveä resori litistää ja muotoilee vyötärön aluetta. Materiaali on yksivärisessä mallissa 92% polyesteriä ja 8% elastaania. Testiryhmä kehuu edullista hintaa ja käyttömukavuutta. Nämä kuitenkin todennäköisesti kuluvat nopeasti säännöllisessä käytössä ja eivät ehkä sovi enemmän treenaavalle. Näitä suositeltiinkin treenaamista aloittelevalle ensimmäisiksi trikoiksi!