Suuri lihashuoltovasara -vertailu

Lihashuoltovasara tehostaa lihasten palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Lisäksi se sopii lihasten lämmittelyyn ennen treeniä ja kehon aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. Se tuottaa nopeita sykähdyksiä, jotka vaikuttavat syvällä lihaksistossa ja niitä ympäröivissä pehmytkudoksissa. Vertailimme tässä artikkelissa TOP 8 parasta lihashuoltovasaraa, jotta helpotamme hankintaasi.

Gymstick CairO Pro Massage Gun – ammattimainen

Akun kesto: 6,5-15h

Hierontapäät: 5 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho: 35W (maksimiteho 80W)

Tämä Gymstick CairO Pro Massage Gun -lihashuoltovasara sopii vaativaankin käyttöön! Sitä suositellaan erityisesti aktiivisesti liikkuville henkilöille sekä ammattiurheilijoille. Vasaran innovatiivisen muotoilun ansiosta se sopii erinomaisesti omatoimiseen hierontaan. Sen kahva on optimaalisessa kulmassa tarjoten hyvän ulottuvuuden myös selän lihaksistoon, johon ei muuten ylettäisi. Muotoilun ansiosta lihashuoltovasara on myös ergonominen ja antaa pitävän otteen käyttäjälleen. Gymstick CairO Pro on yksi markkinoiden tehokkaimmista lihashuoltovasaroista ja sen laadukkaasti valmistettu moottori antaa voimaa kovemmassakin käytössä. Lisäksi se on pitkäikäinen, luotettava ja sisältää 5 eri hierontanopeutta ja -päätä.

React Massage Gun – perinteinen

Akun kesto:

Hierontapäät: 4 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho: 20W

React Massage Gun -lihashuoltovasara sopii erinomaisesti ns. ”tavalliseen” käyttöön. Siinä on kuusi erilaista hierontatasoa ja neljä vaihdettavaa hierontapäätä. Vasaran niskatukia voi vaihtaa saumattomasti ja säätää nopeutta räätälöidyn ja parhaan mahdollisen hierontakokemuksen saavuttamiseksi. React Massage Gun -lihashuoltovasara auttaa lievittämään arkoja ja jäykkiä lihaksia parantaen samalla niiden liikerataa. Päivittäisessä käytössä lihashuoltovasarasta saa parhaan mahdollisen tehon irti!

Gymstick Massage Gun – kompakti koko

Akun kesto: 3-5h

Hierontapäät: 5 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho: 20W

Gymstick Massage Gun -lihashuoltovasara on kompaktin kokoinen, joten se on kätevä ottaa mukaan minne vain! Siinä on kolme eri hierontanopeutta ja viisi erilaista hierontapäätä, jotka mahdollistavat sekä suurien lihasryhmien hieronnan että pienempien päiden avulla pienempien lihaksien läpikäynnin. Lihashuoltovasaran rakenne on ergonomisesti muotoiltu, joten sen kädessä pitäminen on helpompaa myös hankalampia lihasryhmiä hierottaessa.

Core Massage Gun – monipuoliset hierontatasot

Akun kesto: 4h

Hierontapäät: 4 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho: 20-30W

Core Massage Gun -lihashuoltovasara on erittäin monipuolinen vaihtoehto, sillä siinä on kaksikymmentä erilaista hierontatasoa! Niiden säätäminen onnistuu helposti LCD-kosketusnäytön avulla sekä neljällä erilaisella hierontapäällä. Hierontapäät ovat muodoiltaan pallo (hartia, niska, pakarat, jalat), haarukka (selkälihakset, pohkeet, reidet, nilkat, käsivarret), litteä (reisilihakset, pakaralihakset, rintalihakset) ja pisto (triggerpisteet, kämmenlihakset). Kooltaan Core Massage Gun on kompakti, rakenteeltaan kevyt – vain 800g ja käyttöääneltään hiljainen.

Aeroz MG-1000 Massage Gun – edullinen vaihtoehto

Akun kesto:

Hierontapäät: 4 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho:

Edullisimmasta päästä lihashuoltovasaroista löytyy Aeroz MG-1000 Massage Gun -lihashuoltovasara. Se soveltuu erinomaisesti sellaiselle käyttäjälle, joka ei tarvitse hierontavasaraa erittäin aktiiviseen tai ammattimaiseen käyttöön. Lihashuoltovasara sisältää kuusi erilaista intensiteettitasoa ja neljä vaihdettavaa hierontapäätä. Painoltaan se on kevyt (840g) ja värähtelyltään antaa 1100-3300 sykähdystä minuutissa. Aeroz MG-1000 hieroo lihaksia, avaa jumeja, auttaa palautumaan sekä tukemaan treenejäsi!

Karhu Blackline Massage Gun – kotimainen ja monipuolinen

Akun kesto: 2-3h

Hierontapäät: 6 erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho: 16,2W

Kotimaisia tuotteita suosivalle Karhu Blackline Massage Gun -lihashuoltovasara on ehdoton ykkösvaihtoehto! Lihashuoltovasaran mukana tulevassa kantosalkussa on kuusi erilaista hierontapäätä, joilla hoidat nopeasti ja tehokkaasti lihaksen kuin lihaksen. Se sisältää lisäksi 20 erilaista värinätasoa, joten valinnanvaraa löytyy sekä hierontapäiden että -tasojen saralta! Nopeus on säädettävissä 1200-3300 RPM:n väliltä ja painoltaan vasara on 1100g. Karhu Blackline Massage Gun -lihashuoltovasara on tehokas apu lihaskipuihin sekä erilaisten selän, niskan ja raajojen jännitystilojen hoitoon!

Witt Super Hit Master Massage Gun – markkinoiden ykkönen

Akun kesto: Virransäästötoiminto mahdollistaa entistä pidemmän käyttöajan

Hierontapäät: 5 erilaista hierontapäätä syvään hierontaan

Moottorin nimellisteho:

Markkinoiden ykkösvaihtoehto on ehdottomasti Witt Super Hit™ Master Massage Gun -lihashuoltovasara! Se on tehokas mutta hellävarainen lihashuoltovasara, joka helpottaa lihaskipuja ja -jännitystä. Se sisältää huippuominaisuuksia kuten luiden tunnistus ja suojaaminen, ääniohjaus, virransäästötoiminto sekä selkeä ja älykäs näyttö. Witt Super Hit Master Massage Gun -lihashuoltovasara sisältää viisi erilaista hierontapäätä ja se säätää iskuvoiman, värähtelyn ja intensiteetin kuhunkin hierontapäähän sopivaksi. Lämmittelyhierontapää aktivoi ja lämmittää lihakset, yleishierontapää sopii useimmille lihasryhmille, kovera nivelten hierontapää soveltuu suojaamaan niveliä ja selkärankaa, laukaisupisteiden hierontapää antaa välittömän kivunlievityksen ja akillesjänteen hierontapäässä on ainutlaatuinen kaksipäinen v-muoto. Näytöltä näet mm. iskuvoimatilan, akun varauksen ja käytettävän hierontapään. Virtaa säästääkseen vasara siirtyy automaattisesi pois käyttötilasta tai tyhjäkäynnille, kun se ei ole kosketuksissa kehoon. Tämä Witt Super Hit™ Master Massage Gun -lihashuoltovasara ei suotta ole markkinoiden ykkönen, sillä se sopii erinomaisesti ammattimaiseenkin käyttöön!

Fitnord Impact Massage Gun – erinomainen hinta-laatusuhde

Akun kesto: Jopa 12h

Hierontapäät: Neljä erilaista hierontapäätä

Moottorin nimellisteho:

Kalleimmista malleista tutut ominaisuudet edulliseen hintaan tarjoaa Fitnord Impact Massage Gun -lihashuoltovasara! Se on kevyt, kompaktin kokoinen ja se sisältää neljä erilaista hierontapäätä eri lihas-, nivel- ja jännealueiden hierontaan. Voimakkuuden voi valita eri värinätasoista itselleen sopivaksi. Akunkesto on huippuluokkaa, sillä se tarjoaa jopa 12 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella. Tämä mahdollistaa sen, että lihashuoltovasaraa on helppo pitää mukana ilman laturia lyhyemmillä treenireissuilla. Myös käyttöääneltään FitNord Impact -hierontavasara on huippuluokkaa, sillä se on erittäin hiljainen (noin 45dB). Tämä mahdollistaa vasaran käytön hyvin erilaisissa ympäristöissä. Hinta-laatusuhteeltaan FitNord Impact -lihashuoltovasara on ehdoton ykkönen!