Urheilukello naiselle

Urheilukello naiselle – 3 parasta vertailussa

sisältää mainoslinkkejä

Hyvä urheilukello kannustaa liikkumaan ja motivoi jatkamaan treeniä! Vaativalle urheilijalle hyödylliset lisäominaisuudet antavat tärkeää tietoa ja harrastelija hyödyntää tarvitsemansa ominaisuudet kellosta. Vertailimme kolmea eri urheilukelloa, jotka sopivat vaativaankin urheiluun sisältäen hyviä erikoisominaisuuksia jokaiseen tarpeeseen. Listasimme lisäksi kattavasti eri kellojen ominaisuuksia, jotta voit kätevästi poimia omaan tarpeeseesi ja treeniisi sopivat ominaisuudet.

 

Polar Vantage V2

 

 

Tästä urheilukellosta löydät Polarin parhaat urheiluominaisuudet! Kevyt kello on miellyttävä aktiivisessakin käytössä. Parhaiksi ominaisuuksiksi on listattu ehdottomasti tarkka GPS, ranteesta mitattava syke, suorituskykytestit ja palautumisen seuranta. Kello on vedenkestävä aina 50 metrin syvyyteen asti. Akunkesto riittää jopa 40 tunniksi GPS-tilassa ja 100 tunniksi virransäästöominaisuuksien ollessa käytössä. Kellosta löytyy GPS-, GLONASS, Galileo ja Quasi-Zenith -paikannuspalvelut. Sykkeen tarkkailu tapahtuu Polar Precision Prime Sensor Fusion -teknologian avulla ja se tarjoaa lisäksi älykästä valmennusta. Suorituskyvyn testaus onnistuu kätevästi laitteen tarjoaman testin avulla juoksussa sekä pyöräilyssä. Hill Splitter mittaa ylä- ja alamäkiosuuksien suoriutumisen ja FuelWise-avustaja opastaa tankkaukseen pitkien treenien aikana. FitSpark -treeniopas sisältää valmiiksi luotuja urheilurutiineja, jotka on suunniteltu juuri sinulle kuntotasosi, treenihistoriasi ja palautumisesi perusteella. Kello mittaa urheilusuoritusten rasitustasoa, jotta liikunnasta saa maksimaalisen hyödyn. Tämä kello siis opastaa sinua askel askeleelta, jotta saisit liikkumisesta kaiken hyödyn irti! Kattavat ominaisuudet miellyttävät urheilullista elämäntapaa viettäviä ihmisiä. Training Load Pro tutkii, kuinka paljon urheilusuorituksesi on rasittanut kehoasi ja auttaa selvittämään treenin tehoa ja että oletko tehnyt sen oikealla tavalla. Se tarjoaa kolme erillistä rasitusarvoa tarkkaillen sekä sisäistä että ulkoista rasitusta. Palautumisen mittaamiseen löytyy Recovery Pro -ominaisuus, joka kertoo kuinka kehosi reagoi treeniin ja mittaa palautumistasi. Kello mittaa päivittäisen valmiustasosi ja tarkastelee pitkällä aikavälillä liikunnan ja levon tasapainoa. Polar-mobiilisovelluksessa voit tarkastella tietojasi ja älypuhelimeen yhdistäminen onnistuu Bluetooth -yhteydellä kelloon. Musiikintoiston hallinta, säätiedot ja reittisuunnittelu sekä -opastus ovat lisäksi käytettävissä. Väreinä kellosta löytyy musta-musta, hopea-harmaa-lime sekä musta-vihreä. Kivana lisänä tyyliä voi kätevästi vaihtaa myös uudella rannekkeella, joista myös löytyy herkullisia sävyjä!

Suunto 7 Multisport

 

 

Tämä kello on mahtava personal trainer! Kestävä kello on iskun-, veden- ja liankestävä ja se sisältää GPS-paikannuksen, offline-kartat, bluetoothin, yli 70 urheilutilaa sekä luotettavat sykkeen ja aktiivisuuden seurannat. Sykemittarin ja sisäänrakennetun GPS-paikantimen avulla voit mitata kuluttamaasi aikaa ja kulkemiasi matkoja. Voit ladata nämä tiedot Suunnon mobiilisovellukseen tai muuhun tunnettuun palveluun (esim. Strava, Endomondo ja TrainingPeaks), jossa voit helposti seurata aktiivisuuttasi ja suunnitella tulevia treenejä.  Offline-kartat mahdollistavat uusien reittien löytämisen jopa ilman internet-yhteyttä, sillä kellosta löytyy esiasennettuna maastotiedot, polut ja korkeuskäyrät. Urheilukello lataa kartat automaattisesti latauksessa ja ollessaan yhdistettynä Wi-Fi verkkoon, jottei akku loppuisi kesken treenin. Lämpökarttojen avulla näet mm. suosituimmat pyöräily- ja juoksureitit. Paikannuspalveluista löytyvät GPS, GLONASS, QZSS ja Beidou. Nopeaa maksamista varten kellossa on sisäänrakennettu NFC, jota voi käyttää hyödyntämään Google Pay -ominaisuutta. Googlen palveluihin pääsee kätevästi Wear OS-käyttöjärjestelmän ansiosta, joten kaikki Googlen palvelut ovat käytettävissäsi. Näitä sovelluksia ovat mm. Google Fit ja Google Assistant sekä lisää sovelluksia kelloon voi ladata Google Play -sovelluskaupasta. Väreinä löytyy hopea, kupari, musta ja ruusukulta.

 

Garmin Fenix 6 Pro

 

 

Tämä urheilukello tarjoaa huippuominaisuudet sekä upean muotoilun! Parhaiksi ominaisuuksiksi kellossa on listattu syke- ja uniseuranta, kehittyneet urheilu- ja paikannustoiminnot sekä mahdollisuus käyttää eri musiikin suoratoistopalveluita. Puhelimen ilmoitukset näkyvät näppärästi urheilukellon kautta ja onnistuupa myös nopea maksaminen Garmin Pay -lähimaksuominaisuuden avulla. Ilmaisen Garmin Connect -mobiilisovelluksen kautta voit seurata aktiivisuuttasi ja suunnitella tulevia treenejä. Seuraa kuljettuja matkoja, sykehistoriaa ja aikojasi! Erilaisia profiileja liikkumiseen löytyy laajasti mm. golfiin, juoksemiseen, painonnostoon, kiipeilyyn, uimiseen, laskuvarjohyppyihin, pyöräilyyn ja moneen muuhun. Kelloa voit pitää kädessäsi myös uidessa ja suihkussa 10 ATM -luokituksen ansiosta. Fenix 6 Pro sisältää GPS-, GLONASS- ja Galileo -paikannuspalvelut. Näppäränä lisäominaisuutena GPS käynnistyy sekä sammuu automaattisesti näin ollen säästäen virtaa ja lisäten kellon akunkestoa. GPS-paikantimen avulla näet lenkin reitin tai vaikka golf-radan reiät. Kello sisältää erikoisominaisuuksia laskuvarjohyppääjälle ja se mittaa tarkasti nousut sekä laskut. Barometri ennustaa säänvaihteluita ja tarkkailee lyhyellä aikavälillä tapahtuvia muutoksia ilmanpaineessa. Liikkeitäsi seurataan tarkasti, sillä kellossa on kolmiakselinen elektroninen kompassi. Musiikin toistossa kännykän voit jättää kätevästi kotiin, sillä urheilukellossa on 32 GB sisäinen muisti, MP3-soitin sekä Spotify- ja Deezer-tuet. Voit yhdistää Bluetooth-kuulokkeet suoraan urheilukelloon jolloin kännykkää ei tarvita. Valmistaja lupaa jopa 14 päivän akunkeston älykellotilassa ja jopa 48 päivää akunsäästötilassa. Väreinä löytyy neutraaleja mustan ja harmaan sävyjä.

 

 

Paras urheilukello

Yhteenveto urheilukelloista

Eri urheilukellot ja -merkit sisältävät samoja ominaisuuksia, mutta omansa löytää painottamalla juuri itselle tärkeisiin ominaisuuksiin. Esimerkiksi jos liikut paljon ulkona kestävyyslajien merkeissä – offline-kartat, GPS ja hyvä akunkesto ovat varmasti sinulle tärkeitä ominaisuuksia. Jos taas tykkäät liikkumisesta enemmän omaa kehoa kuunnellen ja palautumista painottaen, kannattaa painottaa siihen liittyviin ja sitä mittaaviin ominaisuuksiin. Jokaiselle liikkujalle löytyy jotakin ja laadukkaista urheilukelloista hyötyvät varmasti joka tason liikuntaa harrastavat