Tukevat urheiluliivit – vertailussa TOP 4

sisältää mainoslinkkejä

Yksi tärkeimmistä ostoksista naisten treenaamisessa on tukevat ja laadukkaat urheiluliivit! Harrastitpa sitten kestävyyslajeja kuten juoksua tai lihaskuntoon painottavaa liikuntaa salilla, niin urheiluliivit ovat todella tärkeässä roolissa. Huonot liivit venyttävät rinnan sidekudoksia ja pahimmillaan aiheuttavat kudosvaurioita.

Urheiluliivien valinnassa kannattaa aina hyödyntää ammattilaisen neuvoja ja sovittaa ennen lopullista ostopäätöstä. Rinnan koko vaikuttaa usein myös istuvuuteen, jonka takia toiselle erinomainen liivi ei välttämättä istukaan toiselle yhtä hyvin. Urheiluliivit voidaan karkeasti jakaa kolmeen eri ryhmään; kevyesti tukevat, keskitukevasti tukevat ja hyvin tukevat liivit. Vertailimme näistä viimeisintä eli hyvin tukea antavaa urheiluliiviä ja listasimme alle neljä parasta. Klikkaa joko otsikkoa, kuvaa tai lopussa olevaa linkkiä niin pääset vertailemaan liivien hintoja!

Shock Absorber Run – maksimaalista tukea vaativaan urheiluun

Näiden liivien sanotaan olevan markkinoiden parhaat juoksuliivit! Shock Absorber Run -urheiluliiveissä on kahdeksikkotuki juoksulajeihin ja siinä on pehmeä, saumaton sisäosa. Liiveissä on säädettävät ja miellyttävän tuntuiset leveät olkaimet sekä se on selästä aukeava. Testiryhmä kehuu liivien erittäin hyvää tukevuutta ja napakkuutta, joka aluksi tuntuu jopa liiankin tukevalta– tähän kuitenkin tottuu ajan kanssa. Materiaali tuntuu pehmeältä ja se on teknistä materiaalia. Hieman miinusta alkuun saa liivien pukeminen, sillä ne kiinnitetään niskan alla olevalla klipsillä. Tähän totuttua pukeminen kuitenkin helpottuu. Tätä urheiluliivimallia suositellaan nimenomaan juoksijalle, sillä tukevuus voi olla jopa liiankin voimakas kevyempään liikkumiseen. Liivejä voi säätää rinnanympärysnauhasta sekä olkaimista ja niistä löytyy sykeanturin integraatio. Liiveistä löytyy kivoja eri sävyvaihtoehtoja.

Vertaile hintoja täällä!

Kari Traa Driva – hyvät liivit pienempirintaiselle

Nämä Kari Traa Driva -urheiluliivit saavat kehuja liivin etuosan muotoilusta sekä tukevista olkaimista. Liivit sopivat kylmiinkin lämpötiloihin, sillä rintakupeissa on merinovillavuori – ne tarjoavat siis lämpöä ilman, että ilmankierto estyy. Pienemmälle kuppikoolle liivien tuki riittää mainiosti, mutta isompikokoiselle rinnalle testiryhmä arvioi tukevuuden olevan ehkä riittämätön. Liivejä voi kätevästi säätää sekä olkaimista että rinnanympäryksestä. Värivaihtoehtoja myös näistä urheiluliiveistä löytyy monia.

Vertaile hintoja täällä!

Triumph Triaction Control Lite – erinomainen tuki kaikenkokoisille rinnoille

Triumph Triaction Control Lite -urheiluliivit sopivat intensiiviseen treenaamiseen! Ne ovat päällä mukavat, hengittävät ja ne on valmistettu innovatiivisesta Dynamic Light -materiaalista. Liivien kolme kerrosta tukevat rintaa joka suunnasta sekä suojaavat rintakudosta. Testiryhmä antaa kehuja liivien huippuluokkaisesta istuvuudesta ja käyttömukavuudesta. Myös näissä liiveissä on leveät ja säädettävät olkaimet, jotka voi halutessaan laittaa vaikka ristiin selän puolella. Power Stretch -materiaali estää erinomaisesti rintojen pomppimisen hyvin intensiivisenkin treenin aikana. Nämä liivit ovat siis kaikinpuolin erinomainen valinta!

Vertaile hintoja täällä!

SOC W Zip Intense Bra – paras hinta-laatusuhde

SOC, W HIGH ZIP INTENCE  BRA

Testin ainoat urheiluliivit, jotka ovat edestä vetoketjulla avattavat. Liivien alareuna on tukeva ja joustava ja pehmustetut olkaimet varmistavat miellyttävän istuvuuden. Lisäksi istuvuutta parantavat hengittävät verkkomateriaaliosat sekä muotoillut kupit. Säätövaraa liiveissä ei ole, joten sopivuus on äärimmäisen tärkeää varmistaa jo ostaessa sovittamalla. Hinta on muihin liiveihin verrattuna edullinen, joten testiryhmä arvostaa erityisesti mainiota hinta-laatusuhdetta! Lisäksi liiveissä kehuja saa mukavuus ja helppous, vaikka kiinnitysmekanismi tuntuu ensimmäisillä kerroilla hieman erilaiselta. Värisävyjä tästä mallista ei niin kattavasti löydy, kuin muista verrokeista.