Parhaan makuinen proteiinijauhe vegaaneille

sisältää mainoksia Fitnesstukun mainoslinkkien kautta

Proteiinijauheen valinnassa monelle on tärkeää sen muiden hyvien ominaisuuksiensa lisäksi maku. Voiko olla ihanampaa kuin aloittaa treeni tietäen, että sen päätteeksi pääsee nauttimaan hyvänmakuisesta proteiiniherkusta! Proteiini on tunnetusti elimistölle elintärkeä ravintoaine, joka antaa energiaa ja auttaa kasvattamaan lihasmassaa. Tästä artikkelista voit lukea lisää sopivan proteiinijauheen valinnasta.

Womens Best Vegan Protein

Tämän proteiinijauheen maku ei taatusti petä! Womens Bestin Vegan Protein on 100% vegaaninen proteiinivalmiste, joka pohjautuu yrtteihin ja riisiin. Siinä ei ole lisättyä sokeria ja se sisältää yli 21 grammaa proteiinia per annos. Valmistajalta löytyy useita hyviä makuja, joita ovat mm. kookos, vanilja ja suklaa.

Womens Best Vegan Proteiinissa on kahta kasviperäistä proteiinia yrtti- ja riisiproteiini-isolaateista. Kahta eri kasviperäistä proteiinia sekoittamalla valmisteeseen on saatu parempi aminohappoprofiili. Siinä on lisäksi matalat rasva- ja hiilihydraattipitoisuudet, joka sopii erinomaisesti aktiivisesti liikkuvalle.

Kelle sopii?
  • Vegaaneille
  • Niille, jotka haluavat lisätä proteiinin saantiaan mutta eivät halua käyttää hera- tai kaseiiniproteiineja
  • Hyvänmakuista proteiinijauhetta etsivälle
  • Vähäkalorisempaa välipalavaihtoehtoa etsivälle
Käyttöohje

Sekoita yksi kauhallinen (n. 30g) jauhetta ja 3 dl vettä shakerissa. Annoksia voi ottaa 1-3 / vrk.

Maustamaton proteiinijauhe


Star Nutrition Soy Protein Isolate

Jos kokeiluista huolimatta maustetut proteiinijauheet eivät miellytä, kannattaa kokeilla maustamattomia versioita! Tämä Star Nutritionin Soy Protein Isolate sisältää korkealaatuista ja hyvin liukenevaa soijaproteiini-isolaattia. Ei sisällä lisättyä sokeria ja se on lisäksi GMO-vapaa. Star Nutritionin Soy Protein Isolatessa on jopa 84% proteiinia korkealla biologisella arvolla ja siinä on kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Kelle sopii?
  • Vegaaneille
  • Laktoosi-intoleranssista kärsiville
  • Maustamattomasta proteiinijauheesta pitävälle
  • Soijaproteiinia suosivalle
Käyttöohje

Sekoita yksi kauhallinen (n. 30g) jauhetta ja 3 dl vettä shakerissa.