Paras kuntopyörä – vertailimme puolestasi TOP 5

sisältää mainoslinkkejä

Kuntopyörällä polkeminen on tehokas aerobinen liikuntamuoto, joka sopii monen tasoisille treenaajille. Kotikäyttöön hankkimalla saat vaivattomasti lisättyä treeniohjelmaasi aerobista liikuntaa. Kuntopyöräily on myös erinomainen tapa täydentää esim. lihaskuntoharjoittelua kuntosalilla tai kotona. Vertailimme tässä artikkelissa TOP 5 kuntopyörää, jotta helpotamme kuntopyörän hankintaasi. Klikkaa joko otsikkoa tai kuvaa, niin pääset tutustumaan pyöriin paremmin sekä vertailemaan niiden hintoja!

Gymstick IC 3.0 Exercise Bike – Edullinen kuntopyörä

Käyttäjän enimmäispaino: 100 kg

Kuntopyörän mitat: Pituus 80 cm, leveys 52 cm ja korkeus 138 cm

Ohjelmien määrä: 13 kpl

Sykkeenmittaustoiminto: Kyllä

Gymstickin IC 3.0 kuntopyörä on suunniteltu kotikäyttöön. Siinä on 16-portainen automaattinen vastuksen säätö ja 12 esiasetettua harjoitusohjelmaa, jotka tekevät treenistä mielekästä ja innostavaa. Satula on mukava ja hyvin säädettävissä, joten se mahdollistaa treenaajalle optimaalisen istuma-asennon. Tietokoneohjattu vastus yhdessä 5-kiloisen vauhtipyörän kanssa tarjoavat sulavan ja miellyttävän treenin. Mittaritoiminnot tarjoavat seuraavat lisätiedot: harjoitusaika, nopeus, matka, kalorinkulutus, rasvaprosentti ja palautussykkeen mittaus. Istuinta pystyy säätämään sekä etäisyyden- että korkeuden osalta. Ohjaustangossa on lisäksi kaltevuudensäätö. Kotioloissa kuljetusta helpottamaan kuntopyörästä löytyy kuljetuspyörät etuosasta. Gymstick IC 3.0 sisältää 1 vuoden takuun.

Reebok GB40S – Täydellinen kotikuntoilijalle

Käyttäjän enimmäispaino: 120 kg

Kuntopyörän mitat: Pituus 101 cm, leveys 51 cm ja korkeus 128 cm

Ohjelmien määrä: 12 kpl

Sykkeenmittaustoiminto: Kyllä

Reebok GB40S -kuntopyörän luvataan sisältävän kaiken, mitä kuntoilija voi toivoa kotiharjoitteluun! Kuntopyörässä on raskas vauhtipyörä mutta kevyet polkimet, mikä antaa erittäin mukavan pyöräilytunteen. Pyörässä on 32 vastustasoa ja luonnollisesti mitä suurempi vastus, sitä raskaampaa pyöräily on ja sitä enemmän harjoittelu vaikuttaa kuntoosi ja lihasvoimaasi. Pyörän käyttäjälle sopii erinomaisesti intervalliharjoittelu, sillä sen intensiteettiä on vaivatonta ja nopeaa muuttaa. Reebok GB40S sisältää 12 esiasetettua ohjelmaa, jotka tarjoavat vaihtelua treenaamiseen. Lisäksi on mahdollista asettaa kolme erilaista harjoittelutavoitetta: matka, kalorien kulutus tai aika. Muita saatavilla olevia ohjelmia ovat teho-, syke- ja palautumisohjelmat. Mukava satula on säädettävissä pysty- ja vaakasuoraan ja pyörää on helppo liikuttaa kotona kallistamalla sitä ohjaustankoa vasten. Lisäksi pyörä sisältää juomapullotelineen.

JobOut Office Bike 2.0 – Toimistokäyttöön sopiva

Käyttäjän enimmäispaino: 100 kg

Kuntopyörän mitat: Pituus 90 cm, leveys 51 cm ja korkeus 101 cm

Ohjelmien määrä: 0 kpl

Sykkeenmittaustoiminto: Ei

Omaatko aktiivisen elämäntyylin ja haluat sisällyttää kuntopyörän käytettäväksi työnteon ohessa? Tässä tapauksessa JobOutin Office Bike 2.0 on sinulle juuri sopiva valinta! Se eroaa tavallisista kuntopyöristä siten, että tuotekehittäjien ja terveys- ja ergonomia-asiantuntijoiden tiimi on suunnitellut sen erityisesti toimistokäyttöön. Kuntopyörän käytön aikana energiatasosi, tuottavuutesi ja verenkiertosi paranevat ja poltat samalla kaloreita. Erinomainen valinta kiireisen elämäntyylin täydentäjäksi!

Master Fitness B40 – Tukeva valinta rankkaan käyttöön

Käyttäjän enimmäispaino: 200 kg

Kuntopyörän mitat: Pituus 113 cm, leveys 55 cm ja korkeus 155 cm

Ohjelmien määrä: 12 kpl

Sykkeenmittaustoiminto: Kyllä

Master Fitness B40 on varma valinta isompikokoisellekin käyttäjälle, sillä se on todella tukeva ja vahva kuntopyörä! Siihen on helppo nousta ja poistua ilman suurempia askeleita. Käyttäjän enimmäispaino on jopa 200 kg, joten pyörä sopii erinomaisesti käytettäväksi myös yrityksissä, yhdistyksissä, hotelleissa tai terveydenhuollossa. Kuntopyörän vastus on sähkömagneettinen, joten poljenta on hiljainen ja pehmeä. Mittariston avulla voit seurata aikaa, nopeutta, etäisyyttä, kalorinkulutusta, pulssia sekä kierroslukuja.

Impulse RU700 – Ammattilaiskäyttöön sopiva

Käyttäjän enimmäispaino: 160 kg

Kuntopyörän mitat: Pituus 109 cm, leveys 66 cm ja korkeus 149 cm

Ohjelmien määrä: 12 kpl

Sykkeenmittaustoiminto: Kyllä

Impulse RU700 on varma valinta kovaankin käyttöön ja näin ollen se sopii hyvin käytettäväksi myös kuntosaleille tai suurempiin yrityksiin. Se on suunniteltu niin, että sitä voi hyvin käyttää jopa 12 tuntia päivässä. Pyörän maksimivastus on 450 wattia ja vastus muodostuu luonnollisesti itsestään. Impulse RU700 sisältää useita käsisykemittareita ja ylimääräisiä peukalosäätimiä vastuksen säätelyä varten eri harjoitusasennoissa. Pyörä vaatii todella vähän huoltoa ja onkin näin ollen turvallinen ja varma valinta kovallekin treenaajalle!