Paras kreatiini – vertailussa TOP 3

sisältää mainoksia Fitnesstukun mainoslinkkien kautta

Kreatiini on yksi suosituimmista lisäravinteista kaiken tasoisien treenaajien keskuudessa. Kreatiinin vaikutuksia ovat mm. suorituskyvyn kehittyminen ja lihasmassan lisääntyminen. Kerroimme tässä aiemmassa artikkelissamme kreatiinin hyödyistä, johon voit tutustua klikkaamalla tänne. Vertailimme tässä artikkelissa TOP 3 Kreatiinivalmistetta. Klikkaa joko valmisteen kuvaa tai otsikkoa, niin pääset tutustumaan yksityiskohtiin ja hintoihin tarkemmin!

1. Star Nutrition – Creatine Monohydrate

Creatine Monohydrate sisältää nimensä mukaisesti 100% puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin laadukkaasta raaka-aineesta. Tämä on Fitnesstukun suosituin kreatiinivalmiste! Creatine Monohydrate on yksinkertaisen toimiva valmiste erinomaisella hinta-laatusuhteella. Se on lisäksi helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin, kuten Whey-80 -proteiiniin tai Supreme Mass -gaineriin!

Pakkauksessa on annoksia n. 100 kpl ja kreatiini on muodoltaan jauhemaista. Päivittäinen annossuositus on 2 teelusikallista (5g) veteen. Latausvaiheessa (5 vrk): 5g 4 kertaa päivässä ja ylläpitovaiheessa: 5g päivässä. Creatine Monohydrate on lisäksi vegaaninen!

Käyttäjät kehuvat hyvää hinta-laatusuhdetta ja ovat huomanneet suorituskyvyssään eron valmistetta käyttäessään. Plussaa saa myös jauheen mauttomuus ja helppokäyttöisyys. Kokonaisuudessaan siis ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja edullinen kreatiinivalmiste!

2. Mutant – Creakong

Mutantin Creakong -kreatiinivalmiste sisältää kolmea eri kreatiinimuotoa, jotka edistävät lihasmassan ja -voiman kasvua. Jokainen kreatiininlähde valmisteessa on patentoitu ja niiden taustalla on kliinisiä tutkimuksia, joissa tuotteen teho on osoitettu toimivan testihenkilöillä. Kreatiinimuodot ovat:  Creapure® Kreatiinimonohydraatti, Kreatin Magnapower® Kreatiini-Magnesiumkelaatti ja Creapure® Tri-Kreatiinisitraatti.

Pakkauksessa on annoksia n. 75 kpl ja kreatiini on muodoltaan jauhemaista. Annostus on 4g jauhetta 250-375 ml vettä ja nauttiminen suositeltu 20-30min ennen harjoittelun alkamista.

Mutantin Creakong -valmiste ei sisällä täyteaineita.

Käyttäjät kehuvat valmisteen boostia antavaa vaikutusta ja pitävät siitä, että kreatiini on valmisteessa kolmessa eri muodossa. Useat sanovat tämän olevan paras kreatiini, mitä he koskaan ovat kokeilleet!

3. Star Nutrition – Ultimate Creatine

Tämä Star Nutritionin Ultimate Creatine on kapselin muodossa. Se on pH-puskuroitu ja nopeasti vaikuttava. Ultimate Creatine on suunniteltu erityisesti henkilölle, joka ei halua perinteisen kreatiinimonohydraatin mukanaan tuomaa nesteen kerääntymistä ja mahdollista painonnousua. Valmisteen kreatiinimolekyyli on stabiili, joten se ei hajoa toimimattomaksi veteen sekoitettaessa. Näin valmiste mahdollistaa suuremman vaikutuksen treenitehoon pienemmällä annoskoolla!

Pakkauksessa on 90 kapselia, joten siitä riittää n. 30-45 annokseen. Annostuksena toimii 2-3 kapselia veden kanssa noin 30 minuuttia ennen harjoittelun aloittamista.

Ultimate Creatine ei siis sido nestettä, mutta sen sijaan lisää treenaajan voimaa, räjähtävyyttä, pumppia ja lihasvolyymia. Kaksi kapselia sisältää 1500mg Kre-Alkalynia (kreatiinimonohydraattia).

Käyttäjät kehuvat tuotetta ja sanovat sen antavan tuntuvasti boostia treeniin!

Tässä aiemmassa artikkelissamme kerromme parhaat lisäravinteet lihaskasvuun!