Painonpudotus ohjelma – näin onnistut!

sisältää mainoslinkkejä

Painonpudotus on elämäntapamuutos, jonka avulla opit terveellisempiä elämäntapoja liikkumisen ja syömisen suhteen. Kerromme tässä artikkelissa Suomen suosituimmasta verkkovalmennuksesta laihduttamiseen, jonka avulla sinäkin onnistut! Klikkaa joko otsikoita tai lopussa olevaa linkkiä, niin pääset lunastamaan tämän huippusuositun verkkovalmennuksen itsellesi!

SUPERDIEETTI® – SUOMEN SUOSITUIN PAINONPUDOTUSVALMENNUS

Mitä Superdieetillä® oppii?

 1. Painonpudotusta ja olon kevennystä
 2. Säännöllisempi ja monipuolisempi ruokailu
 3. Terveellisempien ruoka-aineiden valinta
 4. Terveellisempien ateriakokonaisuuksien kokoaminen
 5. Vireyden lisääminen arkeen
 6. Tukea, apua ja vastauksia kysymyksiin huippuasiantuntijoilta

Asiakkaiden palautteita valmennuksesta:

Olen pitänyt tosi paljon. Reseptit ovat monipuolisia, ruoka-ainemuunnin on aivan huippu! Entisiin ruokaohjeisiin verrattuna tässä on enemmän vaihtoehtoja. Ihanaa on ollut, ettei hiilihydraatit ole enää niin ”pannassa” kuin aikaisemmin :)”

”Treenit ovat hyviä ja valinnanmahdollisuus plussaa, ruokavaihtoehdot ovat hyviä/monipuolisia. Olen tyytyväinen, että keinotekoisiin lisäaineisiin perustuva ruokavalio on poistunut. Kalenteria en ole ehtinyt juurikaan käyttää. Siinä olisi ehkä helpompi kuitata valmis vaihtoehto ruuasta /treenistä suoraan kalenteriin. Superdieetti on selkeästi kehittynyt positiiviseen suuntaan. Ei ole nälkä vaikka kalorimäärät jäävät kohtuullisiksi.

Toimivampi kuin edellinen, ruoka-aine muunnin tosi kätevä kun laskee valmiiksi.”

Kiva että ruokaohjeita löytää nyt niin helposti ja valmennuksen kotijumpat vaikuttavat hyviltä. Kiva että mukana on myös tanssillista jumppaa :)”

Superdieetti® verkkovalmennuksen sisältö:

 1. Tarkka ruokavalio painonpudotukseen
 2. Valmiit ateriamallit
 3. Kätevä ruoka-ainemuunnin
 4. Koti- ja salitreeniohjelmat
 5. Alusta loppuun ohjatut jumpat
 6. Valmentajien luentoja
 7. Valmennustiimin kysymys- ja vastausfoorumin
 8. Facebook -ryhmän
 9. Ruokavalioon sopivia resepti-ideoita

Huom! Valmennuksen sisältö on käytettävissä valmennuksen keston ajan (virallisesta aloituspäivämäärästä aina viralliseen päättymispäivämäärään saakka) sekä kaksi ylimääräistä viikkoa, jonka jälkeen sisältö ei ole enää saatavilla. Superdieetin loppupuolella saat kuitenkin myös loistavat ohjeet siihen, miten pidät valmennuksen aikana pudotetut kilot poissa myös jatkossa!

Superdieetti® sopii täydellisesti kun haluat:

 1. Onnistua vihdoin painonpudotuksessa
 2. Saada ammattilaisen laatimat ohjeet, joita on helppo noudattaa ja jotka kulkevat kätevästi mukanasi
 3. Punnita ruokasi tulosten maksimoimiseksi
 4. Noudattaa ruokavaliota, jolla saat tuloksia ja joka sopii koko perheen arkeen
 5. Löytää liikunnan ilon
 6. Uusia ahaa-elämyksiä ja oppeja

Valmennus sopii sekä miehille että naisille!

Yleistä Superdieetti® -valmennuksesta:

Superdieetti -valmennuksessa voit laihtua pelkkää ruokavaliota noudattamalla. Ruokavalio perustuu terveelliseen ja monipuoliseen ravintoon, eli se ei ole mikään kitudieetti. Tässä valmennuksessa ruokaa saa ja pitääkin syödä, silä keho tarvitsee energiaa laihtumiseen. Valmennuksen aikana opittuja ruokailutapoja on helppo jatkaa myös dieetin jälkeen!

Superdieetissä on mukana myös valmiit ateriamallit ruokailuja helpottamaan. Ateriamalleihin on laskettu valmiiksi ruokavalioosi sopivat määrät ruoka-aineita, joten voit unohtaa laskemiset ja reseptien soveltamiset, sillä saat nämä suoraan reseptistä!

Ruokavaliossa on huomioitu tarpeellinen hiilihydraattien, proteiinin ja rasvan saanti. Ruokavalion raaka-aineista tehdään hyvää, perus arkiruokaa. Lisäideoita kokkailuun saat valmennukseen kuuluvasta reseptikirjasta (PDF), josta löydät herkullisia reseptejä niin aamu- ja iltapalaan, välipaloihin kuin pääruokaankin!

Voit päättää itse, haluatko laihduttaa pelkän ruokavalion avulla vai tehostaa laihdutustulosta liikkumalla lisäksi monipuolisesti. Tämän vuoksi saat Superdieetistä myös sali- ja kotitreeniohjelmat, jotka on laadittu sillä silmällä, että ne sopivat myös alottelijoille. Molemmat treeniohjelmat on uusittu, joten jos olet ollut mukana aikaisemmin Superdieetillä, sinun on nyt mahdollista treenata täysin uusien ohjelmien avulla!

Valmennuksessa on myös mukana alusta loppuun asti ohjatut jumpat, jossa pääset liikkumaan yhdessä valmentajasi kanssa! Näiden avulla sinun on helppo lisätä liikuntaa arkeesi ja motivoitua liikkumaan. Kotitreenien tekemiseen suosittelemme hankkimaan esimerkiksi säädettävät käsipainot ja vastuskuminauhoja!

Älä siis aikaile vaan tule mukaan Suomen suosituimpaan painonpudotusvalmennukseen, jonka avulla aidosti onnistut! Klikkaa Fitfarmin sivulle ja lunasta verkkovalmennus itsellesi nyt!