Langattomat nappikuulokkeet -vertailu

Mikä toisi parempaa boostia treeniin, kuin hyvän musiikin kuuntelu? Aivan – ei yhtikäs mikään! Markkinoille on tullut valtavasti langattomia kuulokkeita, jotka ovat todella käteviä mm. salilla treenatessa, juostessa tai pyöräillessä. Käytetäänpä niitä nykyään myös puheluiden vastaanottoon, äänikirjojen kuunteluun tai vaikkapa suuntaneuvojen kysymiseenkin. Kuulokkeita löytyy useista eri hintaluokista ja pyrimmekin tässä artikkelissa vertailemaan mahdollisimman monipuolisesti eri vaihtoehtoja.

Razer Hammerhead True Wireless Pro – Vaativalle kuuntelijalle

Nämä Razerin kuulokkeet on suunniteltu pelinappikuulokkeiksi ja niissä onTHX®-sertifioidun äänen hybridiaktiivinen taustamelun vaimennus. Lisäksi kuulokkeissa on pienen viiveen Bluetooth-yhteys peli- ja viihdekäyttöön. Kuulokkeissa on hybridiaktiivinen muotoilu, joka sulkee pois kaikki häiriöäänet kuulokkeiden sisä- ja ulkopuolelta.

Razer Hammerhead True Wireless Pro:t soveltuvat erinomaisesti aktiiviseen elämäntyyliin sekä ulkoliikkumiseen, sillä niissä on vettä hylkivä IPX4-luokitus.

Akunkesto: Jopa 20 tuntia.

Muotoilu: Mukava in-ear-muotoilu.

Kosketusohjaus: Intuitiivinen kosketusohjaus; puheluiden vastaanotto, musiikin ohjaus ja älypuhelimen ääniohjaus.

Apple AirPods Pro – Paras valinta iPhonen käyttäjälle

Tässä ehdottomasti paras valinta Applen käyttäjälle! AirPods Pro tarjoaa huippuäänenlaadun ja niihin on lisätty hallintaa helpottava Force-anturi. Active Noise Cancellation -melunvaimennuksen avulla musiikin kuuntelu onnistuu erinomaisesti ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Kuulokkeissa on sekä sisään- että ulospäin suunnatut mikrofonit, jotka havaitsevat ei-toivottuja ääniä sisältä käsin. ANC-melunvaimennus säätelee ääniä jopa 200 kertaa sekunnissa, jonka avulla kuulokkeet tarjoavat täydellisen äänentoiston! Siri-ääniohjaus toimii erinomaisesti iPhonen kanssa ja mikrofonit hyödyntävät Beamforming-tekniikkaa, jonka ansiosta ne tarjoavat kristallinkirkkaan puheentunnistuksen.

Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat erinomainen valinta urheilijoille, sillä ne ovat hien- ja vedenkestävät! Force-anturia painamalla pääsee Transparency-tilaan, jolloin kuulokkeet vaihtavat ANC-melunvaimennuksesta ulkopuolisia ääniä läpipäästävään tilaan keskeyttämättä kuitenkaan musiikintoistoa. AirPods Pro -kuulokkeet toimivat vain Applen laitteiden kanssa.

Akunkesto: Jopa 4,5 tuntia yhdellä latauksella. Latauskotelossa vain 5 min pitämällä saa jopa 1h lisää kuunteluaikaa.

Muotoilu: Sirot, pienet in-ear-kuulokkeet.

Kosketusohjaus: Puheluiden vastaanotto ja lopetus, musiikinhallinta, ANC- ja Transparency -tilojen välinen vaihto. Kuuloke ja mikrofoni toimivat hyvin vaikka käytössä olisi vain toinen kuuloke.

Happy Plugs Air 1 Go – Edullisin vaihtoehto

Tässä kevyt ja pienikokoinen vaihtoehto sinulle, joka etsit edullisia langattomia kuulokkeita! Happy Plugs Air 1 Go -kuulokkeet ovat tyylikkäät ja värivaihtoehdoista löytyy herkullisia sävyjä. Kätevän kaukosäätimen avulla musiikinhallinta ja puheluihin vastaaminen onnistuu helposti. Kuulokkeissa on sisäänrakennetut mikrofonit, joiden avulla puhelut onnistuvat. Mikrofonit suodattavat kohinaa ja vahvistavat puhujan ääntä, joten puhelut onnistuvat hyvin myös meluisissa ja tuulisissa ympäristöissä. Kuulokkeet ovat hienkestävät, joten aktiivisen liikkujan ei tarvitse varoa kovassakaan treenissä! Bluetooth 5.0 yhteys löytyy ja se on optimoitu, joten kytkeminen kuulokkeisiin on nopeaa ja helppoa.

Akunkesto: Jopa 3 tuntia, latauskotelon avulla 8 tuntia.

Muotoilu: Kevyt ja siro in-ear-muotoilu.

Kosketusohjaus: Löytyy.

JBL Tune 225 TWS – Paras hinta-laatusuhde

Tässä erinomainen vaihtoehto sinulle, joka et ole niin vaativa kuulokkeiden ominaisuuksien suhteen mutta haluat kuitenkin rahoillesi vastinetta! JBL Tune 225 TWS -kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja helppokäyttöiset ominaisuudet. JBL Pure Bass tarjoaa syvälle ulottuvaa tehokasta bassoa. Dual Connect -ominaisuuden avulla voi kuunnella musiikkia tai puhua puheluita vain toisella kuulokkeella. Värivaihtoehdoista löytyy useita erilaisia herkullisia sävyjä, joista jokainen varmasti löytää mieluisensa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoiset langattomat kuulokkeet vaikkapa uudelle käyttäjälle kokeiluun!

Akunkesto: Jopa 5 tunnin akunkesto, latauskotelon avulla jopa 20 tuntia lisäaikaa.

Muotoilu: In-ear-kuulokkeet.

Kosketusohjaus: Puheluiden vastaanotto ja lopetus, musiikinhallinta.

Jabra Elite 3 – Uniikit kuulokkeet, joissa huippumikrofonit

Näissä Jabra Elite 3 -kuulokkeissa on 6 mm:n kaiuttimet ja intuitiiviset Jabra Sound+ -sovelluksen personointimahdollisuudet. Kuulokkeet ovat pienikokoiset, mutta ne tuottavat kirkasta ja runsasta ääntä sekä iskevää bassoa. HearThrough -teknologia käyttää sisäänrakennettuja mikrofoneja ulkoisten äänten sieppaamiseen ja toistaa ne käyttäjän korviin. Kuulokkeiden painiketta napsauttamalla tämän toiminnon saa aktivoitua. Kuulokkeissa on loistava äänieristys, jonka avulla pääsee syventymään musiikkiin missä tilanteessa tahansa.

Mono-tilan avulla voi käyttää vain yhtä nappikuuloketta kerrallaan, jolloin toisen voi antaa latautua kotelossa. Jabra Elite 3 sisältää neljä mikrofonia, joiden avulla puhelut onnistuvat erinomaisesti. Kuulokkeissa on IP55-luokan sateenkestosuojaus ja 2 vuoden takuu.

Akunkesto: Jopa 7 tuntia, kotelon kanssa jopa 28 tuntia. Saatavilla myös pikalataus.

Muotoilu: Klassinen tanskalaismuotoilu, ergonominen akustinen suunnittelu. Sirot ja kevyet In-Ear-Kuulokkeet.

Kosketusohjaus: Suuntaneuvojen kysyminen, musiikinkuuntelu, laitteisiin yhdistäminen.