Hyvä sähköpotkulauta – vertailussa Nordscootin valikoima

sisältää mainoslinkkejä

Sähköpotkulauta on hyvä keino etenkin kaupunkialueella liikkumiseen! Valikoimasta löytyy nykyään monenlaisia ja -hintaisia malleja. Vertailimme tässä artikkelissa Nordscootin sähköpotkulautavalikoimaa, jotta helpotamme valintaasi. Klikkaa joko otsikkoa tai kuvaa, niin pääset tutustumaan niiden ominaisuuksiin sekä hintoihin tarkemmin!

Nordscoot Model S9

Moottorin nimellisteho: 600W

Moottorin huipputeho: 1100W

Huippunopeus: 25 km/h

Maksimikaltevuus: 30 astetta

Akun kapasiteetti: 48V 13Ah

Kantama: 40-60km

Nordscoot Model S9 -sähköpotkulauta on erinomainen valinta pitkille matkoille! Se soveltuu kaduille, pyöräteille, jalkakäytäville, maastoille sekä metsäpoluille. Voisi siis sanoa, että se on erittäin monipuolinen valinta monenlaisiin maastoihin. Malli sopii ympärivuotisiin Suomen ajo-olosuhteisiin tehokkaan takavetoisen sähkömoottorinsa ja lukuisien turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta.

Nordscoot Model S9 on yksi Nordcootin tehokkaimmista sähköpotkulaudoista ja sen avulla voitkin kiivetä mäkiä, joiden kaltevuus on jopa 30 astetta. Mallissa on kaksi lukkiutumatonta jarrujärjestelmää, jotka takaavat turvallisen pysähtymisen myös liukkailla teillä. Model S9 on saatavilla myös Bluetooth-sovellus sekä Android että iOS-laitteille. Lauta on IPX5-vesitiivis ja se painaa 21kg. Erinomaisen hyvä valinta vaativammallekin käyttäjälle!

Tutustu Nordscoot Model S9 -sähköpotkulautaan enemmän täällä!

Nordscoot Model S9 Plus

Moottorin nimellisteho: 800W

Moottorin huipputeho: 1400W

Huippunopeus: 25km/h

Maksimikaltevuus: 35 astetta

Akun kapasiteetti: 48V 15Ah

Kantama: 50-70km

Nordscoot Model S9 Plus on huippu valinta vieläkin pidemmille matkoille, sillä sen toimintasäde on huimat 60-70 kilometriä. Tehokkuudeltaan Nordscoot Model S9 Plus on Nordscootin tämän hetken tehokkain sähköpotkulauta, sillä sen huipputeho on upeat 1400W! Soveltuvat maastot laudan käyttöön ovat kadut, pyörätiet, jalkakäytävät, maastot ja metsäpolut.

Sähköpotkulaudassa on lukkiutumaton jarrujärjestelmä, joka sisältää ABS-levyjarrut sekä edessä että takana. Laudan latausaika on 5-7 tuntia, siinä on IPX5-vesitiiviys ja maksimipaino käyttäjälle 120kg. Laite itsessään painaa 22kg. Tämä on huippu valinta tehokasta sähköpotkulautaa hakevalle ja ominaisuudet ovat vielä hieman tehokkaammat kuin Model S9 -mallissa!

Tutustu Nordscoot Model S9 Plus -sähköpotkulautaan enemmän täällä!

Nordscoot Model S1

Moottorin nimellisteho: 350W

Moottorin huipputeho: 700W

Huippunopeus: 25km/h

Maksimikaltevuus: 10 astetta

Akun kapasiteetti: 36V 10.4Ah

Kantama: 25-35km

Nordscoot Model S1 sopii hyvin lähtötason sähköpotkulaudaksi ja se tarjoaa käyttäjäystävällisen, turvallisen ja luotettavan ajokokemuksen. Se sopii erityisesti kaupungin sisäisiin välimatkoihin kuljettavaksi. Model S1 sisältää kolme eri nopeustilaa, joista sport-tila saavuttaa korkeimman laillisen tieliikennenopeuden 25km/h.

Kantama on 25-35km, joka riittää erinomaisesti päivittäisiin ajo-olosuhteisiin. Erityisesti tämän mallin helppo käsiteltävyys ja keveys tekevät siitä ihanteellisen kaupunkiajoon. Yhdellä latauksella selviät helposti esim. työmatkat ja lyhyet ostosmatkat. Soveltuvat käyttömaastot tälle mallille ovat kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät. Tästä oiva sähköpotkulautavalinta lyhyempään kaupunkiajoon!

Nordscoot Model S23

Moottorin nimellisteho: 350W

Moottorin huipputeho: 700W

Huippunopeus: 30km/h

Maksimikaltevuus: 11 astetta

Akun kapasiteetti: 36V 15Ah

Kantama: 30-50km

Nordscoot Model S23 tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan liikkumistavan kaupunkialueiden sisäisiin matkoihin! Tässä mallissa suuri teho on pakattu suureen runkoon, joka tekee siitä erityisen turvallisen ja vakaan ajettavan. Ilmalla täytettävät Tubeless-renkaat ovat kooltaan huimat 10 tuumaa, joka myöskin osaltaan lisää laudan ajon nopeutta ja keveyttä.

Akku on kestävä, koska sillä voi kulkea kesäaikaan jopa 50km yhdellä latauksella. Soveltuvat maastot tämän mallin käyttöön ovat kadut, pyörätiet ja jalkakäytävät. Tämä malli myöskin ylittää Suomessa tieliikenteessä sallitun 25km/h nopeusrajan. Tästä tehokas ja vakaa malli jo hieman kokeneemmalle käyttäjälle!