Garminin kellot vertailussa – löydä itsellesi sopivin vaihtoehto!

sisältää mainoslinkkejä

Garminin tuotteissa yhdistyvät hyödyllisyys, uraauurtava tekniikka, kiinnostavat ominaisuudet sekä helppokäyttöisyys – kaikkea näitä ominaisuuksia asiakkaat arvostavat. Vertailimme tässä artikkelissa Garminin eri mallien älykelloja, jotta helpotamme kellon hankintaasi. Klikkaa joko otsikkoa, kuvaa tai tekstilinkkiä niin pääset vertailemaan kellojen hintoja!

Garmin Vivoactive 4s

Akunkesto: 7 päivän akkukesto älykellotilassa ja 5 tuntia GPS + Musiikki -tilassa.

Paikannus: Sisäänrakennetut GPS-, GLONASS- ja Galileo-paikannuspalvelut.

Sykkeen mittaus: Rannesykemittaus.

Garmin Vivoactive 4s -kellon avulla kuuntelet suosikkimusiikkiasi Spotify- ja Deezer-suoratoistopalveluista tai laitteen sisäänrakennetulta MP3-soittimelta. Sisäänrakennetun muistin avulla voit tallentaa jopa 500 kappaletta älykelloon. Lisäksi kello on varustettu 5 ATM -vedenkestävyysluokituksella, joten se on turvallista ottaa mukaan uimaan tai suihkuun. Kosketusherkkä pyyhkäisyalue kellon sivussa mahdollistaa valikoiden rullaamisen ylös sekä alas.

Vertaile Garmin Vivoactive 4S hintoja täällä!

GPS-toiminto käynnistyy automaattisesti, kun aloitat aktiviteetin ja se myös sammuu automaattisesti, kun lopetat. GPS-paikantimen avulla näet mm. juoksureitin tai kilpareitin alku- ja loppupisteet. Rannesykemittaus tarkkailee aktiivisuuttasi kellon ympäri. Saat päivittäisiä kaavioita sykkeen vaihteluista nähdäksesi mihin aikaan päivästä olet kaikkein stressaantunein, jotta voisit eliminoida ongelman lähteen. Laite ilmoittaa myös äärimmäisen stressaavista hetkistä sekä tarjoaa keskittymisen palauttamiseksi 1-5 minuutin hengitysharjoituksia.

Garmin Vivoactive 4s -kellon voi älykkäästi synkronoida ilmaiseen Garmin Connect -sovellukseen. Sovellus koostaa ja analysoi kaikki liikuntatietosi, kalorisaannin sekä unisyklin. Se sopii yhteen sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Älypuhelimen ilmoitukset, tekstiviestit sekä sähköpostit pystyt tarkistamaan suoraan ranteestasi. NFC-teknologian ansiosta voit jättää lompakon kotiin ja käyttää kellon maksuominaisuutta.

Garmin Fenix 7

Akunkesto: 18 päivää älykellotilassa, GPS-tilassa 57 tuntia ja Expedition GPS-tilassa enintään 40 päivää.

Paikannus: Sisäänrakennetut GPS-, GLONASS- ja Galileo-paikannuspalvelut.

Sykkeen mittaus: Rannesykemittaus.

Garmin Fenix 7 -kellosta ei tehokkuutta puutu, sillä se on läpäissyt Yhdysvaltain armeijan standardoimat kestävyystestit kuumuuden, iskujen ja vedenkestävyyden osalta. Kellon avulla pystyt luomaan mukautettuja urheiluprofiileja mille tahansa lajille tai yhdistämään useita eri profiileja yhdeksi esim. triathlon -harjoittelua varten. Se tallentaa kaiken harrastamasi liikunnan ja seuraa aikojasi, kuljettuja matkoja tai sykehistoriaa käyttäen Multisport -tilaa. Garmin Connect -mobiilisovelluksen avulla voit seurata aiempaa aktiivisuuttasi ja suunnitella tulevia aktiviteetteja. 10 ATM -vedenkestävyysluokitus takaa sen, että kelloa voi rauhallisin mielin pitää ranteessa uimaan ja suihkuun mennessäsi.

Vertaile Garmin Fenix 7 hintoja täällä!

GPS-toiminto käynnistyy ja sammuu automaattisesti aktiivisuutesi mukaan, jolloin se säästää virtaa ja akku kestää pidempään. GPS-paikantimen avulla näet mm. golf-radan reiät tai juoksureitin. Garmin Fenix 7 sisältää barometrisen korkeusmittarin sekä elektronisen kolmiakselisen kompassin. Korkeusmittari mittaa tarkasti nousut sekä laskut ja sisältää ominaisuuksia laskuvarjohyppääjälle. Barometri taas ennustaa säänvaihteluita tarkkailemalla lyhyellä aikavälillä tapahtuvia muutoksia ilmanpaineessa. Kolmiakselinen elektroninen kompassi seuraa liikkeitäsi tarkasti.

NFC-teknologian ansiosta voit jättää lompakon kotiin ja käyttää kellon maksuominaisuutta. Kellossa on 16 GB sisäinen muisti, MP3-soitin sekä Spotify- ja Deezer-tuet. Älypuhelimen voi siis huoletta jättää kotiin ja yhdistää Bluetooth-kuulokkeet suoraan älykelloon kuunnellaksesi lempimusiikkiasi. Myös ilmoituksien, tekstiviestien ja sähköpostien lukeminen suoraan kellosta onnistuu sekä saavutuksiesi jakaminen treenikavereidesi kanssa!

Garmin Epix Sapphire (Gen 2)

Akunkesto: Käytöstä riippuen 6 päivästä jopa 16 päivään saakka.

Paikannus: Tukee GPS, GLONASS ja Galileo -paikannuspalveluita.

Sykkeen mittaus: Sisäänrakennettu rannesykemittaus.

Garmin Epix Gen 2 -kellossa on safiirilasin alla suojassa häikäisevä aina päällä oleva 1,3” AMOLED-näyttö. Kellossa on kosketusnäyttöliittymä ja perinteiset painikkeet tekevät kellon käytöstä helppoa. Kellossa on yli 30 esiladattua urheilusovellusta, jotka mahdollistavat juuri sellaisen treenin kuin itse haluat. Rannesykemittari pitää sisällään huippuluokan harjoitusominaisuudet, urheilusovellukset sekä jatkuvan hyvinvoinnin ja terveyden seurannan. Garmin Coach -harjoitusohjelmien avulla saat vietyä treenaamisesi uudelle tasolle. Muita hyviä lisäominaisuuksia ovat älykkäät ilmoitukset, Garmin Pay -lähimaksu sekä musiikin talletus.

Vertaile Garmin Epix Gen 2 hintoja täällä!

GPS-, GLONASS ja Galileo-navigointijärjestelmät hyödyntävät tarkkuustietojen tuottamisessa aiemmin vain sotilaskäytössä ollutta tekniikkaa. Real-Time Stamina seuraa ja hallitsee rasitustasi reaaliaikaisesti, jotta et rasita itseäsi liikaa esim. juoksukisan alkuvaiheessa. Lajiprofiilissa on erilaisia ajastimia, joilla on helppo seurata HIIT-harjoituksia (mm. AMRAP-, EMOM-, Tabata- ja mukautetut treenit). Trendidatan avulla pystyt hahmottamaan, miten treenaaminen vaikuttaa pitkällä aikavälillä.

Sykeanturi seuraa sykettäsi 24/7. Pulse Ox -anturi seuraa veren happisaturaatiosta ja palautumista. Kello tukee useita satelliitti-navigointijärjestelmiä ja se sisältää esiladattuja lajiprofiileja mm. pyöräilyyn, uintiin, vaellukseen, golfiin ja lasketteluun. Sisältää ABC-anturit: korkeusanturi, gyroskooppi, barometrinen ilmanpainemittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi.

Garmin Venu 2

Akunkesto: 11 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia GPS- ja musiikintoistotilassa.

Paikannus: Sisäänrakennetut GPS-, GLONASS- ja Galileo-paikannuspalvelut.

Sykkeen mittaus: Integroitu optinen rannesykemittaus.

Garmin Venu 2 -kello sisältää kirkkaan 1,3” AMOLED-näytön, 5ATM-vedenkestävyysluokituksen sekä ANT+ -yhteensopivuuden. Kello mittaa mm. pyöräilyä, juoksua, joogaa ja monia muita lajeja sekä aktiviteetteja. Garmin Coach -sovellus tarjoaa personoituja harjoitteluohjelmia, joihin sisältyy mm. kardio, jooga, voimaharjoittelu, HIIT ja pilates. Myös oman harjoitteluohjelman luominen onnistuu.

Vertaile Garmin Venu 2 hintoja täällä!

Terveydentilan tarkkailua varten Garmin Venu 2 -kello tarjoaa kattavat ominaisuudet, joita ovat mm. terveyden tilannekuva, Body Battery -energiatasot, unipisteytys ja stressin seuranta. Unen vaiheiden seuranta onnistuu kellon avulla ja saat vinkkejä unenlaadun parantamiseksi! GPS-toiminto mittaa kuljettua etäisyyttä ja tahtia uskomattoman tarkasti jopa sisätiloissa. Sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi mittaa juoksua myös ilman erillistä lisäosaa.

Älykellon yhdistäminen suoraan puhelimeen tai tablettiin onnistuu parempien seurantamahdollisuuksien saamiseksi. Älykello ilmoittaa myös puhelimeen saapuneista viesteistä ja näyttää ne suoraan ranteessasi. Älypuhelimesi voit jättää kotiin vaikkapa lenkin ajaksi, sillä sisäinen muisti ja yhdistämismahdollisuus MP3-soittimeen ja Spotify- tai Deezer-palveluun mahdollistavat musiikinkuuntelun Bluetooth-kuulokkeista älykellon kautta. Sisäiseen muistiin voit tallentaa jopa 650 musiikkikappaletta. NFC-teknologian ansiosta voit jättää lompakon kotiin ja käyttää kellon maksuominaisuutta. Lisäksi aktiivisuustiedot 14 päivän ajalta tallentuvat älykellon sisäiseen muistiin.

Garmin Instinct Solar

Akunkesto: 24 päivää älykellotilassa (voi aurinkoenergian voimasta venyä jopa 54 päivään) ja GPS-tilassa 30 tuntia (voi aurinkoenergian voimasta venyä jopa 38 tuntiin).

Paikannus: Tukee GPS, GLONASS ja Galileo -paikannuspalveluita.

Sykkeen mittaus: Sisäänrakennettu sykkeenmittaus.

Garmin Instinct Solar on luotettava kumppani ulkoaktiviteetteihin! Siinä on kemiallisesti vahvistettu Gorilla Glass -lasi sekä se on varustettu aurinkolatauksella. Tuote on suunniteltu täyttämään Yhdysvaltain armeijan standardien vaatimukset ja onkin suojattu mm. lämpöshokeilta. Se on myös vedenkestävä jopa 100 metriin asti. Korkeakontrastinen mustavalkonäyttö on helposti luettavissa missä tahansa valaistusolosuhteissa.

Vertaile Garmin Instinct Solar hintoja täällä!

Kellossa olevat sisäänrakennetut ABC-anturit sisältävät korkeusmittarin, ilmapuntarin ja kolmiakselisen elektorisen kompassin. Track Back -toiminnon avulla voit palata lähtöpisteeseesi omia jälkiäsi pitkin esim. metsässä liikkuessasi. Garmin Instinct Solar -kello sisältää esiasennettuna aktiivisuusprofiileja mm. juoksulle, vaellukselle, uinnille ja surffaukselle. Optisen sykeseurantateknologian ansiosta saat selkeän kuvan treenisi tehokkuudesta. Pulse Ox2 -anturi auttaa arvioimaan korkeuteen sopeutumista ja lisäksi se tarjoaa hyödyllistä tietoa unesi laadusta. Sykkeenmuutoksia seuraamalla saat tietoja stressitasosi seuraamiseksi.

Bluetooth-yhteyden avulla älypuhelimen yhdistäminen kelloon onnistuu ja voit näin ollen vastaanottaa ilmoitukset suoraan kelloosi. Erikseen hankittavissa on inReach-laite, jonka avulla voit lukea ja lähettää viestejä, tarkastaa säätiedotteita tai hätätilanteen sattuessa lähettää tekstiviestin GEOS 24/7 -hätäavustustiimille. Garmin-mobiilisovelluksen avulla voit jakaa matkaasi ja aktiivisuuttasi ystävien ja perheesi kanssa.

Garmin Intinct Solar -kello on varustettu ainutlaatuisella aurinkolatausteknologialla! Sen avulla voit saada auringonpaisteesta riippuen kellolle pidemmän akkukeston kuin koskaan aikaisemmin. Sisäänrakennetun virranhallinnan avulla näet, kuinka paljon anturit ja valitsemasi asetukset vaikuttavat urheilukellon virrankulutukseen. Voit siis tämän avulla poistaa virtaa kuluttavia ominaisuuksia käytöstäsi missä ja milloin tahansa, jotta kellon akku kestää mahdollisimman pitkään!

Vertailimme tässä aiemmassa artikkelissamme TOP 3 parasta urheilukelloa naiselle.