Edullinen aktiivisuusranneke – Xiaomi Mi Band 4

sisältää mainoslinkin

Moni liikkuja hakee aktiivisuusrannekkeeltaan perustoimintoja, jolloin edulliset vaihtoehdot tulevat hyvin kyseeseen. Perehdyimme tässä artikkelissa edullisen Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusrannekkeen toimintoihin. Tästä artikkelista voit lukea vertailumme TOP 8 aktiivisuusrannekkeista.

Ominaisuudet

Markkinoiden edullisimmasta päästä oleva hinta houkuttelee Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusrannekkeen hankintaan. Ranneke on vedenkestävä ja akunkesto on erinomainen – jopa 20 vrk. Bluetooth 5BLE:n avulla pystyy yhdistämään rannekkeen älypuhelimeen (iOS-versio vähintään 7.0 ja Android-versio vähintään 4.4). Toiminnoiltaan ranneke on hyvin perusmalli – siitä löytyy askelmittari, sykealueiden seuranta, unen määrän ja laadun mittaustoiminto sekä harjoitusseuranta. Suomenkielisiä toimintoja ei rannekkeeseen ole valitettavasti mahdollista saada, mutta englannin kieli valikosta löytyy.

Muita tärkeitä ominaisuuksia

-Värillinen näyttö
-Värinäilmoitus saapuvista viesteistä ja puheluista
-GPS mahdollista liittää, muttei itsessään sisällä toimintoa

Vertaile Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusrannekkeen hintoja täällä!

Ulkonäkö

Muotoilultaan Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusranneke on siro ja keveä. Värillinen näyttö tuo eloisuutta rannekkeen ulkonäköön. Rannekkeen pituus on 155-210mm ja paino 22,1 grammaa. Rannekkeen väri on musta.

Kokemuksia

Akunkesto ja helppokäyttöisyys saa Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusrannekkeen käyttäjiltä ehdottomasti eniten kehuja. Moni sanoo rannekkeen olleen käytössä jo kuukauden eikä sitä ole tarvinnut vielä kertaakaan ladata. Edulliseksi rannekkeeksi hinta-laatusuhde on oiva, mutta rannekkeen visuaalisuus toki hiukan edullisuuden vuoksi kärsii. Ranneke kannustaa liikkumaan ja on perusmittari aloittelevalle liikkujalle!

Yhteenveto

Edulliseksi aktiivisuusrannekkeeksi Xiaomi Mi Band 4 -aktiivisuusranneke on yllättävänkin hyvä valinta! Ranneke on näppärä sekä ominaisuudet riittävät ja yllättävänkin monipuoliset peruskäyttäjälle. Unen laadun ja määrän mittaustoiminto on kiva lisä, jonka avulla voi tutkia liikkumisen lisäksi laajemmin oman kehon toimintaa. Siroutensa puolesta ranneke saattaa olla parempi vaihtoehto naiselle kuin miehelle.

Lue vertailumme Xiaomi älykelloista klikkaamalla tänne.