Edullinen aktiivisuusranneke – vertailimme TOP 5

sisältää mainoslinkin

Aktiivisuusranneke on erinomainen ja edullinen tapa seurata kehon hyvinvointia ja liikkumista. Myös äly- ja urheilukellot sekä -sormukset nostavat jatkuvasta suosiotaan. Aktiivisuusranneke sopii kuitenkin hyvin liikkujalle, joka ei kaipaa liikaa ominaisuuksia ja haluaa mahdollisimman yksinkertaiset toiminnot laitteeseensa. Vertailimme tässä artikkelissa TOP 5 edullista aktiivisuusranneketta.

ID115 Plus

ID115 Plus -aktiivisuusranneke näyttää sykkeesi, verenpaineesi ja laskee askeleesi. Se yhdistetään Bluetoothilla Android- tai iOS-puhelimeen, jolloin se näyttää kuka soittaa tai lähettää tekstiviestin ilman että sinun täytyy pysähtyä katsomaan puhelinta. Puhelimen kautta voit myös asettaa henkilökohtaisen treenitavoitteesi.

ID115 Plus -aktiivisuusranneke arvioi kuinka monta kilometriä olet kävellyt askelmittarin tietojen pohjalta, valvoo unirytmiäsi ja lähettää muistutuksia liikkumaan kun olet istunut liian kauan. Siinä on arvioitu kalorinkulutus ja rannekkeen näyttö on monivärinen.

F1 Plus WearFit

F1 Plus WearFit -aktiivisuusranneke yhdistetään Bluetoothilla Android- tai iOS-puhelimeen. Se näyttää kalorinkulutuksen, sykkeen ja verenpaineen harjoitellessasi, mikä on tärkeää ylirasituksen välttämiseksi. Ranneke laskee myös askeleesi sekä laskee kuinka pitkälle olet kävellyt. Lisäksi F1 Plus WearFit näyttää unirytmisi sekä analysoi unenlaatuasi.

F1 Plus WearFit -aktiivisuusrannekkeeseen voi asettaa omia hälytyksiä, jolloin se muistuttaa mikäli olet istunut paikallasi liian pitkään. Lisäksi ranneke tärisee sekä näyttää myös tulevat puhelut ja tekstiviestit. Aktiivisuusranneke on lisäksi sateenkestävä.

Q6S

Q6S -aktiivisuusranneke on valmistettu silikonista, joka tekee siitä mukavan, kestävän ja takaa hyvän istuvuuden treenatessa. Rannekkeen avulla pysyt täysin ajan tasalla tuloksistasi ja treeneistäsi. Siinä on useita älykkäitä toimintoja, joita ovat mm. askelmittari, unen laadun seuraaminen, sykkeen seuranta, kalorinkulutuksen seuranta ja paljon muuta.

Fitcloud -sovelluksen avulla aktiivisuusrannekkeen voi yhdistää puhelimeesi, jolloin saat ilmoitukset puheluista, tekstiviesteistä ja sosiaalisesta mediasta. Q6S -aktiivisuusranneke on kestävä ja monipuolinen vaihtoehto!

C1S

C1S -aktiivisuusrannekkeen avulla voit asettaa itsellesi tavoitteita ja seurata edistymistäsi. Mobiililaitteelle helposti ladattavan sovelluksen avulla voit seurata helposti itseesi ja kehoosi liittyviä tietoja. Osa rannekkeen ominaisuuksista on käytettävissä vain sovelluksen kautta, sillä rannekkeen näyttö on niin pieni.

C1S -aktiivisuusrannekkeen toimintoja ovat aika ja päivä, askelmittari, matkamittari, kalorilaskuri, sykemittari, etäsuljin mobiilikameralle, ilmoitukset, viestimuistutukset, mediaohjaus, värinähälytys ja tavoitteiden seuranta.

Y5

Y5 -aktiivisuusrannekkeesta saat uskollisen treenikumppanin! Sen avulla voit seurata, miten hyvin nukut, kuinka paljon kaloreita poltat ja kuinka paljon kävelet päivässä. Käytännöllisten ominaisuuksien avulla voit seurata yleistä terveydentilaasi ja päivittäisiä treenejäsi. Ranneke on yhteensopiva useimpien älypuhelimien (Android ja iOS) kanssa.

Y5 -aktiivisuusrannekkeen ominaisuuksia ovat askelmittari, matkamittari, kalorilaskuri, uniseuranta, sykemittari, värinällinen herätyskello ja älypuhelimen ilmoitukset (mm. tekstiviestit, Facebook, muut sosiaaliset mediat). Tuote sisältää nikkeliä, joten se ei sovi nikkeliallergikoille!

Tutustu Telian aktiivisuusrannekevalikoimaan klikkaamalla tänne!