Bookbeat suositukset

sisältää mainoslinkin

Treenaamisen yhteydessä ei ole mitään parempaa, kuin laittaa kuulokkeet korville ja uppoutua mukaansatempaavien äänikirjojen maailmaan! Joskus pelkkä musiikin kuuntelu ja samat treenibiisit päivästä toiseen voivat käydä tylsiksi, jolloin äänikirjat ovat ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto! Monet suosivat näitä etenkin matalatempoisempien urheilulajien parissa, sillä sykkeen nostatuksissa äänikirjaan ja sen juonenkäänteisiin voi olla vaikeampaa keskittyä. Toki tällöin voi valita jonkun helpommin kuunneltavan vaihtoehdon kuunneltavaksi!

Bookbeat on äänikirjapalvelu, jossa on yli 500 000 e- ja äänikirjaa. Sieltä löytyy kirjoja mm. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi. Eri tilauspaketteihin ja sovellukseen voit käydä tutustumassa lisää klikkaamalla tänne. Saat nyt kokeilla Bookbeatia 1 kuukauden maksutta, jos et ole kokeillut sitä aiemmin.

Tässä artikkelissa annamme muutamia suosituksia Bookbeatin äänikirjavalikoimasta, jotta sinun on helpompaa aloittaa kuuntelusi äänikirjojen parissa!

Laura Manninen – Kaikki anteeksi

Kaikki anteeksi on Laura Mannisen tiivistunnelmainen romaani, joka kertoo häpeästä, parisuhdeväkivallasta, häpeästä ja vaikenemisen kulttuurista. Herättelevä ja ajatuksia antava kirja, joka antaa samaistumisen pintaa etenkin vastaavanlaista kokeneille.

”Minulla oli kaksi elämää: se josta puhuin ja se josta en puhunut.”

Thomas Erikson – Idiootit ympärilläni

Kirja, joka kaikkien pitäisi lukea tai kuunnella! Avaa ihmisten erilaisia tapoja viestiä sekä antaa ymmärrystä siitä, kuinka ensin pitää ymmärtää itseään, jotta voi ymmärtää muita. Kirja opastaa asiassa konkreettisesti, mutta viihdyttävästi. Vahva suositus!

Julia Thurén – Kaikki rahasta

Jos olet harkinnut sijoittamista tai muuten vain aina tuntuu siltä että rahat ovat lopussa, on tämä kirja oiva apu alkuun pääsemisessä! Kirja auttaa ottamaan oman talouden haltuun ja antaa selkeät vinkit esim. henkilökohtaisen budjetin laatimiseen, säästämiseen ja sijoittamiseen. Suosittelemme etenkin aiheesta kiinnostuneille aloittelijoille!

Michelle Obama – Minun tarinani

Mielenkiintoinen avaus Michellen elämän käänteistä ja vuosista maailman kuuluisimmassa talossa. Tästä ei tuskin tarvitse kertoa enempää, kirja kertokoot tarinan puolestaan!

Måns Mosesson – Tim: Aviciin elämäkerta

Aviciin eli Tim Berglingin traagisen elämän katsaus: häntä ei pysäyttänyt mikään – paitsi hän itse. Lähes kymmenen vuoden ajan Avicii tehtaili listaykkösiä ja esiintyi valtaville yleisömassoille ympäri maailman. Kirja kertoo myös, miksi tämä kaikki oli lopulta Berglingille liikaa.

”Wake me up when it’s all over.”

Kimmo Takanen – Tunne lukkosi

Jos haluat ymmärtää itseäsi ja omaa käytöstäsi enemmän, on Tunne lukkosi oikea vaihtoehto! Tunnistamalla menneisyyden vaikutukset kasvat entistä eheämmäksi aikuiseksi. Teos auttaa sekä tiedostamaan omat tunnelukkosi että opastaa uudella tavalla ymmärtämään menneisyytesi vaikutuksen nykyhetkessä. Aivan ehdoton kirja jokaiselle, joka on valmis kohtaamaan menneisyytensä sekä sen vaikutukset nykyhetkeen!