Arvostelussa Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulauta

sisältää mainoslinkkejä

Sähköpotkulaudat ovat nostaneet suosiotaan räjähdysmäisesti. Paneuduimme tässä artikkelissa Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulautaan. Xiaomin sähköpotkulaudat ovat olleet todella suosittuja sähköpotkulautojen valikoimassa. Tässä aiemmassa artikkelissamme vertailimme TOP 5 sähköpotkulautamalleja. Klikkaa otsikkoa, niin pääset tutustumaan Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulautaan vielä enemmän!

XIAOMI MI ESSENTIAL

Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulaudassa on litiumioni-akku ja tasaisessa maastossa sillä pääsee etenemään 20km/h nopeutta. Nopeus riippuu luonnollisesti myös sähköpotkulautaa kuljettavan ihmisen painosta ja sitä suositellaankin alle 100kg painaville käyttäjille. Yhdellä latauksella Xiaomi Mi Essentialin kulkumatka on 20km ja akun lataaminen kestää noin 5 tuntia. Sen lataaminen onnistuu tavallisessa pistorasiassa.

Muotoilu ja ulkonäkö

Väriltään Xiaomi Mi Essential on tyylikäs musta-harmaa ja siinä on keltaiset yksityiskohdat. Se on kevytrakenteinen ja yksinkertaisesti muotoiltu, joten se sopii käytännössä kenelle vain. Käsiosien pehmusteet ovat vaahtomuovista, joten ne antavat lujan mutta mukavan otteen tangosta. Jarru sekä kaasu ovat yksinkertaisia käyttää ja ne ovat sijoitettu optimaaliseen kohtaan käyttömukavuuden varmistamiseksi.

LED-näyttö on yksinkertaistettu, joten se näyttää ajonopeuden ja muita ajoon liittyviä tilastoja. Näitä ovat mm. akun lataus ja varoitukset. Sähköpotkulaudan käynnistys ja sammutus, valojen käynnistys ja sammutus sekä nopeusasetusten vaihto tapahtuvat kaikki yhtä nappia painamalla. Yksinkertaista, eikös?

Muut toiminnot

Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulauta on kasaantaitettava ja yhdellä napin painalluksella täysin valmis liikkeelle lähtöön. Painoltaan se on vain 12kg, joten se on helppo kantaa mukana, säilyttää sekä siirtää.

Suurehkot 8,5” renkaat ovat ajomukavuudeltaan paremmat kuin pienet renkaat. Vahvan materiaalin ansiosta renkaat eivät puhkea kovemmastakaan iskusta. Renkaat soveltuvat hyvin asfaltille, hiekkateille ja mukulakiville. Isojen kivien, kuoppien ja hidasteiden kohdalla kannattaa kuitenkin väistellä ja vähentää huomattavasti ajovauhtia.

Sähköpotkulaudassa on lukkiutumattomat jarrut, jotka huolehtivat turvallisuudesta. Jarruttaessa aktivoituvat sekä etu- että takajarrut samaan aikaan. Tämän avulla jarrutusmatka lyhenee ja äkkijarrutus ei aiheuta kaatumisvaaraa. Nämä ominaisuudet yhdessä tekevät ajamisesta huomattavasti turvallisempaa.

Xiaomi Mi Essentialissa on kirkas 2W ajovalo, joka näyttää jopa 10 metrin päähän. Valon kulma on kuitenkin säädetty tarpeeksi alas, jotta se ei häiritse vastaantulevia kulkuneuvoja. Perässä on punainen valo, joka auttaa muita huomioimaan sähköpotkulaudan myös pimeällä liikkuessa. Heijastimet löytyvät sekä lautaosan edestä että takaa. Kypärän ollessa ajajan päässä on turvallinen ajo taattu!

Mi Home App -sovelluksen avulla voi seurata ajotietoja, akun latausta ja päivittää sähköpotkulaudan käyttöjärjestelmää. Sovelluksen avulla voi myös lukita ja avata sähköpotkulaudan etänä. Puhelinsovelluksen avulla saa siis lisää hallittavuutta sähköpotkulaudan toimintoihin. Sovelluksen käyttöönotto on pakollista ennen tuotteen käyttöönottoa, sillä sen kautta on katsottava opetusvideo ennen kuin ajamisen voi aloittaa. Tämän jälkeen sovelluksen käyttö ei ole pakollista, mutta kuitenkin ominaisuuksiensa puolesta erittäin suotavaa!

Speksit

  • Nopeus: 20 km/h
  • Toimintasäde: 20 km
  • Tehokas moottori
  • Kevyt ja taitettava runko
  • ABS-jarrut
  • LED -näyttö ja sovellus älylaitteelle

Katso lisätietoja Xiaomi Mi Essential -sähköpotkulaudan ominaisuuksista ja osta tuote täältä!