Arvostelussa Polar Vantage M -urheilukello

sisältää mainoslinkin

Urheilukellot ovat nostaneet suosiotaan kaiken tasoisten treenaajien keskuudessa. Tässä aiemmassa artikkelissamme vertailimme useita eri urheilukelloja. Arvostelimme tässä artikkelissa Polar Vantage M -urheilukellon, jota on kehuttu monessa vertailussa.

Polar Vantage M

Ulkonäkö

Polar Vantage M on kevytrakenteinen ja tehty laadukkaista valmistusmateriaaleista. Näppäimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vaihdettava ja liukumaton kelloranneke sopii monipuoliseen pukeutumiseen. Kellossa on 1,2 tuuman värinäyttö.

Käyttöprofiilit

Multisport-toiminnon avulla voi luoda erilaisia profiileja eri liikuntalajeille ja mukauttaa kuhunkin lajiin omat asetukset. Vaihtoehtoina on yli 130 kustomoitavaa asetusta eri urheilulajeille. Ajan, matkan ja sykkeen mittaaminen sekä tulosten vertailu onnistuu vaivattomasti. Tiedot voi siirtää mobiilisovellukseen ja sitä kautta seurata ja tallentaa omia suorituksia. Polar Vantage M sisältää seuraavat käyttöprofiilit: multisport, uinti, golf, juoksu, laskuvarjohyppy, painonnosto, pyöräily, kiipeily jne. Koko S/M on 130-175mm.

Kehon toimintojen seuraaminen

Polar Vantage M sisältää uuden mittausteknologian, joka mahdollistaa tarkemmat mittaustulokset jopa kaikkein vaativimmissa olosuhteissa ja treeneissä. Yhdistelmäanturiteknologia yhdistää ihokontaktimittauksen ja optisen sykkeenmittauksen. Kello kerää tietoa kehon rasituksesta treenin aikana ja antaa yksityiskohtaista tietoa kehoalueiden rasitusasteesta. Training Load Pro -ominaisuus antaa tietoa siitä, minkälaiset harjoitteet sopivat treenaajalle parhaiten ja miten voi viedä omaa suoritustaan entistä pidemmälle. Ominaisuuden avulla voi lisäksi verrata tietoja ja se kertoo, kannattaako tänään treenata kovaa vai ottaa rennommin.

Vertaile Polar Vantage M -urheilukellon hintoja täällä!

Treenaamisen seuraaminen

Polar Vantage M -kellossa on FitSpark-treeniopas, joka ehdottaa treenaajalle henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautettuja treeniohjelmia. Näissä huomioidaan palautuminen, kuntotaso ja harjoitteluhistoria. Ohjeet ovat helposti seurattavia, joten ne mahdollistavat parhaan mahdollisen hyödyn kuntoharjoittelusta. Lisäksi juoksua harrastavalle löytyy Race Pace -ominaisuus, joka helpottaa tasaisen juoksurytmin ylläpitämistä. Kohdetason voi määritellä ja ominaisuus antaa tietoa siitä, miten lähellä sitä olet. Ominaisuutta voi mukauttaa älypuhelinsovelluksella, kellon kautta tai Flow-verkkopalvelulla.

Muut tärkeät ominaisuudet
  • Juoksu- ja uintiohjelma
  • Yhteensopivuus Android / iOS
  • Unenseuranta (Sleep Plus Stages)
  • Palautumisen mittaus (Nightly Recharge)
  • Pitkäkestoinen akku: 25h GPS- ja sykemittauksella
  • Hengitysharjoitukset (Serene)
  • Jatkuva taustavalaistus treenauksen aikana (valinnainen)
  • Huomautus vähäisestä aktiivisuudesta tunnin paikallaolon jälkeen
  • 2 vuoden takuu
  • Sykevyö ostettavissa erikseen