Arvostelussa Polar Ignite -urheilukello

sisältää mainoslinkin

Urheilukellot ovat lähes poikkeuksetta osa aktiivisesti treenaavan henkilön arkea. Tässä aiemmassa artikkelissamme vertailimme useita eri urheilukelloja. Arvostelimme tässä artikkelissa Polar Ignite -urheilukellon, joka on suosittu malli Polarin valikoimassa.

POLAR IGNITE

Polar Ignite -urheilukello on vedenkestävä 30m saakka, siinä on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS-toiminto. Se opastaa käyttäjäänsä kohti tasapainoisempaa elämää, sillä sen on tarkoitettu auttaa niin treenin suunnittelussa, toteutuksessa kuin seurannassakin. Tehokkaassa treenaamisessa on tarpeellista ottaa huomioon myös riittävä palautumisaika, jonka kello myös huomioi.

GPS-toiminto mittaa nopeutta, etäisyyksiä sekä reittejä. Kullekin urheilulajille on mahdollisuus luoda erilaisia profiileja ja niitä voi myös yhdistää moninaista treeniohjelmaa tai esim. triathlonharjoittelua varten. Vaihtoehtoja on yli 130 kappaletta ja asetukset on mahdollista muokata kunkin lajin mukaan. Tiedot voi kätevästi ladata mobiilisovellukseen, jolloin aktiivisuutta on helppo seurata ja suunnitella. FitSpark-harjoitteluoppaan avulla pääsee myös luomaan kustomoidun treenisuunnitelman juuri sinulle sopivaksi!

Vertaile Polar Ignite -urheilukellon hintoja täällä!

Palautumisen edistämiseksi Polar Ignite -kello mittaa ja analysoi unta ja siinä on myös hyviä stressinhallintaominaisuuksia. Nighty Recharge -teknologia mittaa palautumista yön aikana ja Sleep Plus Stages -ominaisuus mittaa unen eri vaiheita. Tämän perusteella se antaa arvokasta tietoa ja palautetta unen laadusta. Hengitysopas auttaa rentoutumaan ja laskemaan kehon stressitasoa.

Polar Ignite -urheilukellon ranteessa on Precision Prime -sykemittari. Se yhdistää optista sykemittaus- ja ihokontaktiin perustuvaa mittausteknologiaa. Tämä yhdistelmäteknologia takaa erittäin tarkat tulokset rankankin treenin aikana. Kellossa on värillinen kosketusnäyttö ja 20 mm:n pikalukittavat vakiorannekkeet.