Arvostelussa Klipsch T5 II True Wireless Sport -nappikuulokkeet

Nappikuulokkeet ovat erittäin kätevä ja vaivaton vaihtoehto musiikin, äänikirjojen tai podcastien kuunteluun treenin aikana. Markkinoilla on valtavasti eri hintaisia ja -laatuisia vaihtoehtoja. Tässä aikaisemmassa artikkelissamme vertailimme useita eri langattomia nappikuulokkeita. Arvostelimme tässä artikkelissa Klipsch T5 II True Wireless Sport -nappikuulokkeet.

Ominaisuudet

Nämä kuulokkeet pysyvät vauhdikkaammankin treenaajan mukana, sillä ne ovat erittäin lujaa tekoa! Ne toistavat musiikkia laadukkaalla Klipsch -äänenlaadulla ja ovat suunniteltu pysymään kuivina ja tiiviisti korvissa. Istuvuuden varmistamiseksi kuulokkeiden mukana saa kuusi paria Klipschin patentoituja korvasovitteita, yksi paro Comply Memory Foam -sovitteita sekä kolme erikokoista napakkaa, siivekkeellistä sovitetta.

Kuulokkeilla on suojakotelo, joka on rakenteeltaan jykevä sekä pöly- ja vesitiivis. Lisäksi siinä on erityinen kosteutta poistava rakenne, joka soveltuu erinomaisesti mm. aktiiviselle ulkonaliikkujalle. Kuulokkeissa ja kotelossa on IP67-luokitus. Tämä tarkoittaa sitä, että liitin on suojattu täysin pölyltä ja kestää 30 minuutin upotuksen vähintään 15 senttimetrin ja korkeintaan 1 metrin syvyyteen. Kuulokkeissa on lisäksi antenni, joka parantaa signaalia ja varmistaa korkealaatuisen sekä luotettavan Bluetooth -yhteyden.

Kuulokkeita käyttöönottaessa kannattaa ladata älypuhelimeen maksuton Klipsch Connect App, joka tarjoaa tuotteiden päivitysmahdollisuuden, ekvalisaattorisäädöt sekä pikaohjeen. Sovelluksen kautta näet lisäksi laitteen akun tilan ja voit säätää kuulokkeiden läpikuuluvuusominaisuuksia.

Akun kesto

8 + 24 tuntia.

Mikrofonit

Kuulokkeissa on sisällä neljä suuntaa antavaa cVc-mikrofonia, jotka korostavat automaattisesti puheääntä ja vaimentavat aktiivisesti ympäristön melua. Tämä mahdollistaa todella selkeät handsfree-puhelut kuulokkeiden kautta.